facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za Kombi Selidbe Subotica - Beograd

Selidbe Subotica - Beograd:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe u Subotici pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


selidbe Subotica - Beograd

O opštini Subotica: Subotica je, posle Beograda i Novog Sada, jedna od popularnijih lokacija za pocetak vašeg novog zivota a samim tim i selidbu!

Sve ovo iznad čini Subotica jednim od lepših lokacija za život u Srbiji, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Suboticau duplirao u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Subotica bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Selidbe Subotica - Beograd proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Subotica! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Subotica | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Suboticau, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Cena Selidbe Subotica - Beograd

Cena selidbe Subotica - Beograd zavisi od više faktora:

 • Vremena trajanja selidbe
 • Da li se radi o lokalnoj selidbi u Subotica ili medjugradskoj selidbi
 • Da li se selite sa prizemlja ili sprata
 • Da li su ima potrebe za uslugom "montaža i demontaža nameštaja"
 • Da li zgrada poseduje lift i da li stvari mogu da udju u isti
 • Da li zgrada poseduje adekvatan parking / kakav je prilaz zgradi
 • Da li Vam je potrebna zaštita nameštaja
 • Da li vam je potrebna usluga pakovanja u kutije za selidbe
 • Da li Vam je potrebna usluga skladištenja
 • Koliko je radnika potrebno za Vašu selidbu

Usluge naše službe za selidbe na teritoriji Subotica

Naša služba za selidbe Subotica nudi sledeće usluge:

 • Lokalne, medjugradske i medjunarodne selidbe Subotica
 • Selidba ključ u ruke Subotica
 • Selidbe specijalnih tereta Subotica
 • Iznajmljivanje kombija Subotica
 • Montaža i demontaža nameštaja Subotica
 • Pakovanje i raspakivanje stvari Subotica
 • Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju Subotica
 • Skladištenje stvari Subotica
 • Prevoz robe Subotica Beograd
 • Kartonske kutije za selidbu Subotica i materijali za selidbu

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Subotica, Selidbe Subotica Niš, Selidbe Subotica Kragujevac, Selidbe Subotica Priština, Selidbe Subotica Subotica, Selidbe Subotica Zrenjanin, Selidbe Subotica Pančevo, Selidbe Subotica Čačak, Selidbe Subotica Kruševac, Selidbe Subotica Kraljevo, Selidbe Subotica Novi Pazar, Selidbe Subotica Smederevo, Selidbe Subotica Leskovac, Selidbe Subotica Užice, Selidbe Subotica Vranje, Selidbe Subotica Valjevo, Selidbe Subotica Šabac, Selidbe Subotica Sombor, Selidbe Subotica Požarevac, Selidbe Subotica Pirot, Selidbe Subotica Zaječar, Selidbe Subotica Kikinda, Selidbe Subotica Sremska Mitrovica, Selidbe Subotica Jagodina, Selidbe Subotica Vršac, Selidbe Subotica Bor, Selidbe Subotica Prokuplje, Selidbe Subotica Loznica, Selidbe Subotica Smederevska Palanka, Selidbe Subotica Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah selidbe Subotica kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.