facebook iznajmljivanje kombija beograd

kombi-kombi.rs

iznajmljivanje/renta teretnog kombija
rentiranje kombija beograd

Informacije o usluzi iznajmljivanja kombi vozila

 • Kategorija: Usluge
 • Tip usluge: Iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem
 • Cena po danu: 110 Evra
 • Cena po satu: 30 Evra

Specifikacija kombi vozila

 • Godina Proizvodnje: 2013
 • Proizvodjac: Volkswagen
 • Model: Crafter Maxi
 • Broj sedišta: 3
 • Menjač: Manuelni
 • Gorivo: Dizel
 • Potrebna kategorija: B

Dimenzije/Nosivost

 • Dužina utovara: 4.3m
 • Širina utovara: 1.8m
 • Visina utovara: 1.9m
 • Maksimalna nosivost: 1500 kg

Iznajmite kombi u Beogradu - brzo i jednostavno

Potreban vam je prevoz robe? Iznajmite teretni kombi i uštedite vreme i novac! Naša firma nudi kvalitetnu uslugu iznajmljivanja teretnih kombija sa vozačem po pristupačnim cenama. Naši kombiji su opremljeni za bezbedan i efikasan prevoz svih vrsta robe. Naš tim profesionalaca će vam pomoći da odaberete odgovarajući kombi za vaše potrebe, a naša flota vozila sadrži različite veličine teretnih kombija tako da možemo da pronađemo idealan kombi za vas. Takođe, naša usluga iznajmljivanja teretnih kombija uključuje sve potrebne osiguranja i dozvole za prevoz robe. Bez obzira na to da li vam je potreban kombi za jednokratni transport robe ili redovni prevoz, mi smo tu da vam pružimo pouzdanu uslugu koja će vašu robu dostaviti na vreme i na odredište koje želite. Naši vozači su obučeni i iskusni, tako da vaša roba stiže bezbedno i bez oštećenja.

Zakažite svoj termin za iznajmljivanje teretnog kombija danas i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet usluge. Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila i mi ćemo vam pomoći da organizujete vaš transport na najbolji način.

Ova usluga obuhvata iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem u Beogradu na sat ili rentiranje kombi vozila sa vozačem u Beogradu do nedelju dana. Ukoliko se kombi iznajmi na dan postoji limit kilometraže od 1200km. Mogućnost popusta odnosno sniženja cene ukoliko se kombi iznajmljuje na duži vremenski period! Kontaktirajte nas i napravićemo dogovor oko cene iznajmljivanja - koja god varijanta da Vam je potrebna! Sa Vama uvek - kombi-kombi.rs

Iznajmljivanje kombija cena

Cena za iznajmljivanje kombija varira u zavisnosti od toga na koliko sati se kombi iznajmljuje. Pogledajte tabelu ispod kako bi stvorili sliku o ceni rente na period od dan ili duže.

Broj dana Cena po danu Ograničena dnevna kilometraža Depozit
1-3 110 evra 200km 0e
4-6 100 evra 200km 0e
7-14 90 evra 200km 0e
15-20 85 evra 200km 0e
21-25 80 evra 220km 0e
26+ 70 evra 230km 0e

Proverena renta kombi vozila u Beogradu

Ukoliko vam je potrebna renta teretnih kombi vozila, vrlo je bitno da kontaktirate agenciju sa reputacijom. U suprotnom, mozete izgubiti mnogo vremena dogovarajuci se sa neproverenim agencijama da bi u najboljem slucaju izgubili samo vreme, u najgorem - i vreme i novac. Zato, uvek pogledajte rating (recenzije) agencije za iznajmljivanje na Google-u pre nego sto ucinite bilo sta.
Mi smo proverena agencija i izdajemo kombi vozila koja su tehnicki ispravna i ispitana, sa svom pratecom opremom. Takodje, mi vas mozemo opremiti i sa dodatnim materijalima ukoliko su vam potrebni (npr. materijal za selidbe, kutije, trake, markeri itd..).

Izdavanje kombi vozila u Beogradu sa vozačem

Ukoliko vam je potrebno izdavanje teretnih kombi vozila sa vozačem, mi nudimo nase profesionalne vozače koji ce sa vama uci u proces. Cena iznajmljivanja kombi vozila sa vozacem je 130 evra po danu i ogranicenje kilometraze je 250 kilometara. Svaki dodatni kilometar preko ove kilometraze se naplacuje 100rsd po kilometru. Ograniceno vreme je 4 sata, svaki dodatni sat se naplacuje 30 evra po satu. Ukoliko vam je potrebno izdavanje teretnih kombi vozila bez vozača, mi takodje nudimo i ovu uslugu. Cena iznajmljivanja kombi vozila bez vozača je 65 evra po danu (200km). Kao sto smo vec rekli - dodatno se naplacuje 60rsd po kilometru ukoliko se u jednom danu predje vise od 200 kilometara. Potreban Vam je siguran teretni kombi za selidbu ili prevoz robe? Pozovite nas odmah i iznajmite ga!

Iznajmljivanje teretnih kombi vozila

Iznajmljivanje teretnih kombi vozila u Beogradu uz najkonkurentnije cene na trzistu. Kontaktirajte nas i uverite se zasto je kombi-kombi.rs agencija sa najboljom reputacijom!

Uslovi za iznajmljivanje teretnog kombija

 • Trajanje: minimalno trajanje najma je jedan dan uz mogućnost produženja najma dan ranije.
 • Plaćanje: Plaćanja putem kreditne kartice ili gotovinom pre preuzimanja.
 • Depozit: Depozit se plaća prije najma teretnog kombija. Iznos depozita je 300 evra (ukoliko se duže izdaje depozit je veći) i ovaj iznos se vraća po završetku najma ukoliko nije došlo do oštećenja vozila.
 • Vozna dozvola: Uslov za iznajmljivanje teretnog kombija je posedovanje vozačke dozvole B kategorije.
 • Ograničenje kilometara: 200km u danu uz mogućnost dogovora za više.
 • Odgovornost klijenta: Klijent snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu tokom najma, kao i saobraćajne kazne.
 • Povratak vozila: Vozilo se mora vratiti nakon završetka najma. Ukoliko klijent ne vrati vozilo na vreme i mesto odakle je vozilo preuzeto, naplaćuju se penali.
 • Ograničenja: Zabrane transporta opasnih stvari i materija. Zabrana prelaska granice nosivosti od 1350kg.

Saveti za iznajmljivanje kombija:

Planirajte unapred: Ako znate kada vam je kombi potreban, rezervišite ga unapred. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti kombi kada vam je potreban i možda čak uštedeti novac.
Odaberite pouzdanu firmu za iznajmljivanje: Istražite različite firme za iznajmljivanje kombija ali i proverite recenzije drugih korisnika kako biste odabrali pouzdanu. Provjerite da li imaju dobar izbor vozila (da li vam odgovara vozilo) i da li imaju jasne uslove za iznajmljivanje.
Odaberite odgovarajući kombi: Odaberite kombi koji odgovara vašim potrebama. Razmislite o teretu koju prevozite, koliko stvari imate i koliko daleko ćete putovati. Firme obično imaju različite veličine i modele kombija, pa odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Budite svesni troškova: Proverite koliko će vas koštati iznajmljivanje kombija, uključujući bilo kakve naknade i troškove goriva. Proverite i uslove osiguranja, tako da znate koliko ćete biti pokriveni u slučaju nezgode.
Vratite kombi na vreme: Vratite kombi na vreme kako biste izbjegli kašnjenja i dodatne naknade za kašnjenje.
Napomena: Prije nego što iznajmite kombi, uvijek proverite uslove najma i osiguranja kako biste bili sigurni da ih razumete i da su u skladu s vašim potrebama.