facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Selidbe & Materijali za Selidbu & Pakovanje

Pakovanje i adekvatna zaštita stvari i nameštaja od ključne su važnosti kako bi prilikom selidbe moglo lako da se manipuliše istim ali i kako bi neoštećene dospele na svoje odredište. Pakovanje stvari može biti jako naporano, a uz to i najduži deo u procesu selidbe. Zato je jako bitno da se ovaj deo obavi profesionalno. Ukoliko sumnjate da vi to možete obaviti kako treba, prepustite ovaj deo nama - a naš tim će profesionalno zaštititi i spakovati Vaše stvari i nameštaj. Ako želite ipak Vi da obavite ovaj deo - naša agencija će vam pružiti profesionalne savete kako da svoje stvari spakujete i zaštitite i pomoći ćemo vam i predložiti koje materijale da koristite ali i kako da procenite koji broj kutija odgovara Vašim potrebama. Kompletan asortiman materijala za zaštitu nameštaja i ostalih predmeta kao i za pakovanje prilikom selidbe možete nabaviti kod nas, a mi cemo taj materijal za selidbu doneti na željenu adresu tako da ne morate gubiti vreme na traženje i prevoz potrebnog materijala!! Najbolje je da kompletnu organizaciju i realizaciju vaše selidbe prepustite profesionalanom timu agencije za selidbe KOMBI-KOMBI.RS.

Kartonske kutije


kutije za selidbe

Pravilan odabir materijala za pakovanje je prvi korak prilikom selidbe Beograd. Kada započnete proces pakovanja, vrlo je bitno da izaberete adekvatne kartonske kutije odgovarajućih dimenzija i nosivosti (prema vrsti stvari koje pakujete), jer će nepravilno pakovanje gotovo sigurno dovesti do oštećenja Vaših stvari.


Streč folija

strec folija

Streč folija se prvenstveno koristi za učvršćivanje i ojačavanje stvari koje se transportuju kako bi ih zaštitila od prljanja, vlage i drugih elemenata koji je mogu oštetiti. Ona je vrlo snazna, pouzdana i ekonomicna, ima veliko istezanje, visoku providnost, otporna je na razna ostecenja, i vodootporna je.


Lepljiva traka

lepljiva traka

Lepljive trake se odlikuju velikom čvrstinom što znači da su otporne na kidanje i jako su korisne prilikom pakovanja za selidbe. Najčešće se koriste za zatvaranje kutija, njihovo povezivanje, kao i da zaštite vaše stvari od bilo kakvih oštećenja tokom transporta.


Pucketava folija

pucketava folija

Pucketava folija (ili PVC folija) je folija sa vazdušnim mehurićima širine 1.2m i koristi se za zaštitu Vaših stvari prilikom transporta. Ona je takodje vodonepropusna, vrlo laka, i ima dobre termo-karakteristike. U ponudi imamo jednoslojnu, dvoslojnu ili troslojnu pucketavu foliju - veci broj slojeva omogucava bolju zaštitu.Izaberite KOMBI-KOMBI.RS jer Vam mi garantujemo kvalitetnu i brzu uslugu kao i najnižu cenu selidbe kao i svog propratnog materijala za selidbe na našem tržištu.

Pogledajte neka od osnovnih pravila za pakovanje u kartonske kutije za selidbu:

- Knjige je preporučljivo pakovati u male troslojne kutije (40x30x30 ili 45x35x25)
- Lomljive stvari u petoslojne kartonske kutije (40x40x40, 63x32x35, 60x40x40) i zaviti ih u puc-puc foliju ili zgužvani papir
- Stvari poput manjih električnih uredjaja pakovati u petoslojne kutije (60x40x40)
- Prilikom kombinovanja stvari različitih katerorija možete koristiti za nijansu veće kutije od preporučenih
- Garderobu i pakovati u troslojne kutije (60x40x40, 70x40x40, 60x50x50)
- Prilikom pakovanja skopocenih i lomljivih stvari, dno i vrh kutije, kao i svaki luft treba popuniti zgužvanim papirom, puc-puc folijom ili nekim drugim predvidjenim materijalom koji će amortizovati eventualna habanja
- Pakovati u više malih kutija jer iako kutija može da izdrži odredjene težine - biće preteška za nošenje kao i adekvatno pakovanje

Najčešće postavljena pitanja u vezi pakovanja i materijala za selidbe.

1. Da li vi možete izvrsiti pakovanje i zastitu mojih stvari?

Da, mi vršimo pakovanje i zastitu (sa naglaskom na kvalitet) kako bi se sve stvari apsolutno sigurno preselile u vas nov dom. Takodje, pruzamo garanciju na svaki predmet selidbe ukoliko mi to radimo.

2. Da li kod vas možemo kupiti sve stvari potrebne za pakovanje?

Da. Nudimo apsolutno sav materijala potreban za svrhe selidbe, uključujući kartonske kutije različitih kvaliteta i dimenzija, pucketavu puc-puc foliju, streč foliju, lepljive trake, i drugo.

3. Da li dovozite kartonske kutije kod nas?

Da, naravno. Nakon kupovine i rezervacije selidbe kod nas - dovozimo sav naručeni materijal pre datuma vaše selidbe kako bi mogli sve stvari da zapakujete na vreme ukoliko sami radite pakovanje ili na dan selidbe ukoliko mi radimo pakovanje umesto vas.

4. Kolika je cena pakovanja ukoliko ga Vi radite?

Cena pakovanja je jedinstvena za svaku selidbu i odredjuje se na osnovu nekoliko parametara kao sto su količina i karakteristike stvari koje pakujemo, kao i potrebnog materijala za selidbu. Upravo iz ovih razloga - preporučujemo da nas pozovete ili putem mail-a zatražite besplatnu procenu cene.