facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za Kombi Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe na opštini Stari Grad - pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


O opštini Stari Grad: Stari Grad je centralna Beogradska opština koja čuva duh istorije grada a istovremeno predstavlja središte svih modernih dešavanja i nezaobilaznih turističkih atrakcija. Ako se na neki deo prestonice odnosi rečenica „Beograd - grad koji nikada ne spava“, onda je to zasigurno opština Stari grad. Ona zauzima površinu od 698 hektara, na kojoj živi preko 90.000 stanovnika. Ona je jedna od tri opštine koje zauzimaju centralni deo grada Beograda i predstavlja beogradski "Downtown". Pod današnjim imenom i teritorijom formirana je 1961. godine spajanjem tri rejona: Skadarlija, Terazije i Starog grada.


selidbe Stari Grad hitno

Ne treba da Vas brinu uske i jednosmerne ulice jer mi stizemo svuda i preuzimamo odgovornost za pristup objektu kao i parking mesto - dakle na Vama je samo da se opustite i prepustite sve nama.

kombi-kombi.rs takodje nudi besplatnu procenu cene selidbe, kontaktirajte nas sto pre da saznate Vašu. Takodje nudimo usluge demontaže i montaže Vašeg nameštaja, zaštitu nameštaja kao i pakovanje stvari za selidbu. Možete i sami da se spakujete, naravno, kao i da zaštitite stvari, ali naše dugogodisnje iskustvo je pokazalo da je to najbolje prepustiti profesionalcima jer su tek onda Vaše stvari 100% sigurne.

Sigurno ste čuli ako niste i sami imali losa iskustva prilikom selidbe na Dorćol ili selidbe u Knez Mihajlovoj. Velike guzve, mali ulazi i zgrade bez lifta cesti su uzroci tome i zato je vazno da Vašu selidbu stana, kuce ili firme prepustite nama koji imamo preko 1000 izvedenih selidbi u ovoj opštini! Čak i ako niste u mogucnosti da prisustvujete selidbi mi nudimo opciju selidbe “ključ u ruke”. Selidba ključ u ruke Vam omogucava da na miru i bez stresa se preselite na novu adresu i da se mi pobrinemo baš za sve!

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.

Možda Vam je potreban samo prevoz stvari i robe? Budite bez brige - mi pokrivamo i ovaj segment. Nikako ne morate da čekate da odredjeni trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu za 10ak ili mesec dana već kontaktirajte nas i dobićete brze i jeftine usluge prevoza robe ili nameštaja.Selidbe Stari Grad - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu na opštini Stari Grad, bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Beograd Stari Grad | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Starom Gradu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Starog Grada, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Statistika - Najčešće lokacije za selidbe Stari Grad:

  Selidbe Zmaj Jovina - broj selidbi: 383
  Selidbe Nušićeva - broj selidbi: 369
  Selidbe Obilićev Venac - broj selidbi: 320
  Selidbe Cara Dušana - broj selidbi: 313
  Selidbe Gospodar Jevremova - broj selidbi: 304
  Selidbe Gundulićev Venac - broj selidbi: 293
  Selidbe Bulevar Despota Stefana - broj selidbi: 289
  Selidbe Dubrovačka - broj selidbi: 282
  Selidbe Kralja Milana - broj selidbi: 281
  Selidbe Knez Mihajlova - broj selidbi: 275

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidba Stari Grad - Novi Sad, Selidba Stari Grad - Niš, Selidba Stari Grad - Kragujevac, Selidba Stari Grad - Priština, Selidba Stari Grad - Subotica, Selidba Stari Grad - Zrenjanin, Selidba Stari Grad - Pančevo, Selidba Stari Grad - Čačak, Selidba Stari Grad - Kruševac, Selidba Stari Grad - Kraljevo, Selidba Stari Grad - Novi Pazar, Selidba Stari Grad - Smederevo, Selidba Stari Grad - Leskovac, Selidba Stari Grad - Užice, Selidba Stari Grad - Vranje, Selidba Stari Grad - Valjevo, Selidba Stari Grad - Šabac, Selidba Stari Grad - Sombor, Selidba Stari Grad - Požarevac, Selidba Stari Grad - Pirot, Selidba Stari Grad - Zaječar, Selidba Stari Grad - Kikinda, Selidba Stari Grad - Sremska Mitrovica, Selidba Stari Grad - Jagodina, Selidba Stari Grad - Vršac, Selidba Stari Grad - Bor, Selidba Stari Grad - Prokuplje, Selidba Stari Grad - Loznica, Selidba Stari Grad - Smederevska Palanka, Selidba Stari Grad - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Stari Grad kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.