facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

KOMBI-KOMBI.RS Agencija Selidbe Beograd Vam rešava stalnu dilemu - da li unajmiti agenciju za selidbe ili selidbu izvršiti sami? Selidba Vam možda na prvi pogled ne deluje ni jeftino ni skupo, ali...

Možda se selite u iznajmljeni stan koji košta više. Ne samo da plaćate veću stanarinu, već morate dati i depozit. Medjutim, ako se useljavate u stan koji ste kupili, tu su depozit, hipoteka, osiguranje, agencija za nekretnine, porezi na prenos apsolutnih prava, ugovor i predugovo i mnogo drugih sitnih troškova. Nakon svih ovih troškova se verovatno pitate gde možete da uštedite. I verovatno u tom trenutku razmišljate: "Da li se isplati unajmiti kompaniju da nas preseli ili bismo to trebali jednostavno učiniti sami? Selimo se samo nekoliko blokova!"

Da, svakako vredi angažovati KOMBI-KOMBI.RS.


Neki od razloga zašto vašu selidbu treba da obavi agencija za selidbe

Ko će dizati toliki teret prilikom selidbe?

Pre nego što odlučite da se možete preseliti bez angažovanja agencije za selidbu, samo znajte da je selidba težak posao! Razmislite od koga ćete tražiti da utovari nameštaj, belu tehniku i desetine kutija u kombi. Vaša porodica? Rodbina? Prijatelji? Potrebni su Vam iskusni radnici da do kombija prenesu i ukrcaju sofe, police za knjige, kredence, klupe, kuhinjske stolove, dušeke, komode itd.

Prvo, ne želite da iko bude povređen, jer ne zna prave tehnike dizanja tereta. Ako u stambenoj zgradi moraju da se penju stepenicama i spuštaju se, rizik od nesreće je još veći. Takođe ne želite da vam se nameštaj ošteti tokom selidbe. Skuplja dara nego mera. Ako imate prevelike ili osetljive predmete, ovo je još veći razlog da ove stvari ne pomerate sami. Profesionalna kompanija za selidbe zna šta radi. Oni znaju kako sve treba da rasporede u kombi za maksimalnu optimizaciju prostora i će takođe osigurati da nema oštećenih predmeta. Ako se nešto ošteti, kompanija za selidbe je dužna da da naknadu.


Iznajmljivanje kombija, kupovina materijala za pakovanje i zaštitu stvari

Čak i ako imate prijatelje i porodicu koji će vam pomoći da se preselite, i dalje imate troškove na: iznajmljivanje kombija, predmeta za zaštitu nameštaja i pakovanje. Cena najma zavisiće od veličine kombija i udaljenosti. U proseku, naknada za zakup kombija u pokretu može koštati između 60 i 70 evra za lokalne selidbe. Za selidbe na velike udaljenosti, iznajmljivanje kombija može koštati između 90 i 110e. Takođe, tu su i troškovi benzina.

Oprema za pakovanje uključuje kutije i traku, gajbe (ako je potrebno), streč foliju, izgužvani papir. Šta ako vam je potrebna demontaža nameštaja u starom i montaža u novom domu? Da li verujete da će ovo neiskusni pojedinci ispravno uraditi?

Ne zaboravite da ćete morati da potrošite dosta novca za hranu i piće za Vašu porodicu i prijatelje kako bi vam "pomogli" da se preselite. Jedno "Hvala" kako biste im dali do znanja koliko cenite što su odvojili vreme da vam pomognu neće puno značiti.


Selidba oduzima puno vremena i može vas dovesti u neprijatnu situaciju

Pored troškova (čak iako su niži od angažovanja kompanije koja vas seli), uzmite u obzir i vreme koje ćete uložiti da to uradite sami. Potrebno je mnogo više vremena nego što mislite.

Unajmljivanje agencije za selidbe možda neće biti tako skupo kao što mislite. Svakako, na duže staze to Vam može biti mnogo isplativije.Takodje, imaćete mira da će vaša selidba proći onako kako je planirano. Nećete se nametati porodici i prijateljima (još više sa COVID-19, brigama o bezbednosti i zdravlju i pravilima socijalnog udaljavanja koja su sve iskomplikovala!). Ne morate da razmišljate o tome da li će vaš nameštaj biti oštećen ako profesionalni radnici odrade posao jer ukoliko se nešto desi prilikom selidbe sa agencijom - imate garanciju u punoj vrednosti tog predmeta. Ako se nešto ošteti dok Vaši prijatelji to rade, to će Vas koštati mnogo više, čak možda i prijateljstva.


Kontaktirajte nas mail-om, kontakt formom ili putem poziva na 066/50-40-30-9 , i vidite koliko će koštati selidba pre donošenja bilo kakvih odluka. Procena cene selidbe je potpuno besplatna. Ukoliko se odlučite da mi obavimo vašu selidbu - jedini vaš posao je da rezervišite Vaš termin za selidbu a mi se brinemo oko svega umesto Vas.


Srećna selidba!