facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe i prevoz robe Palilula

Selidbe Palilula:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe na opštini Palilula - pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


O opštini Palilula: Opština Palilula je najveća Beogradska opština i predstavlja vrlo zanimljiv spoj urbanog sela koji je smešten u samom centru našeg glavnog grada, i prigradskih i seoskih celina što joj daje veoma neodoljiv šarm. Ako svemu tome dodate vedar duh i upečatljivu istoriju - uopšte nije neobično što se veliki broj Beograđana i onih koji dođu u glavni grad, odlučuje da živi baš na opštini Palilula - i što smo najveći broj selidbi uradili baš na ovoj opštini. Što se veličine tiče - ona zauzima površinu od 45.000 ha, i na njoj živi nešto više od 190.000 stanovnika!


selidbe palilula crkva svetog marka

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.

Možda Vam je potreban samo prevoz stvari i robe? Budite bez brige - mi pokrivamo i ovaj segment. Nikako ne morate da čekate da odredjeni trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu za 10ak ili mesec dana već kontaktirajte nas i dobićete brze i jeftine usluge prevoza robe ili nameštaja.Selidba Palilula - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas, bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Palilula | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Paliluli, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Palilule, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Selidbe Palilula - pokrivene lokacije (MZ)

Pokrivamo sledeće lokacije na Paliluli:

Selidbe Tasmajdan Selidbe Starina Novak Selidbe Stara Palilula
Selidbe Jovan Cvijic Selidbe Nadezda Petrovic Selidbe Hadzipopovac
Selidbe Stara Karaburma Selidbe Stevan Hristić Selidbe Despot Stefan Lazarevic
Selidbe Filip Visnjić Selidbe Karaburma - Dunav Selidbe Rospi Cuprija
Selidbe Visnjicka Banja Selidbe Stara Borča Selidbe Borča Greda
Selidbe Nova Borča Selidbe Ovča Selidbe Padinska Skela
Selidbe Slanci Selidbe Veliko Selo Selidbe Višnjica
Selidbe Dunavski Venac Selidbe Kotež Selidbe Bara Reva

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidba Palilula - Novi Sad, Selidba Palilula - Niš, Selidba Palilula - Kragujevac, Selidba Palilula - Priština, Selidba Palilula - Subotica, Selidba Palilula - Zrenjanin, Selidba Palilula - Pančevo, Selidba Palilula - Čačak, Selidba Palilula - Kruševac, Selidba Palilula - Kraljevo, Selidba Palilula - Novi Pazar, Selidba Palilula - Smederevo, Selidba Palilula - Leskovac, Selidba Palilula - Užice, Selidba Palilula - Vranje, Selidba Palilula - Valjevo, Selidba Palilula - Šabac, Selidba Palilula - Sombor, Selidba Palilula - Požarevac, Selidba Palilula - Pirot, Selidba Palilula - Zaječar, Selidba Palilula - Kikinda, Selidba Palilula - Sremska Mitrovica, Selidba Palilula - Jagodina, Selidba Palilula - Vršac, Selidba Palilula - Bor, Selidba Palilula - Prokuplje, Selidba Palilula - Loznica, Selidba Palilula - Smederevska Palanka, Selidba Palilula - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Palilula kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.