facebook selidbe novi sad

kombi-kombi.rs

Agencija za Selidbe Novi Sad

Selidbe Novi Sad:

Selidbe u Novom Sadu postaju bezbrižan proces zahvaljujući KOMBI-KOMBI profesionalnom timu. Imamo najprofesionalniju ekipu i povoljne cene. Godišnje radimo preko 3000 selidbi! Opremljeni smo potpuno, američke gurtne za terete do 800kg, gurtne za kutije, kolica, vrhunske materijale za zaštitu i ostalo! Pogledajte našu Galeriju Slika Selidbi Novi Sad kako bi se upoznali sa našim radom, samo deo je tu ali za početak dovoljno! Takodje, Pogledajte ispod komentare broj recenzija sa 5 Zvezdica!To su sve svedočenja o našem profesionalizmu na GOOGLE profilu!
Naši iskusni radnici su obučeni da se brinu o svakom detalju vaše selidbe, od montaže/demontaže, pakovanja, utovara, istovara, raspakivanja, skladištenja pa do krajnjeg rezultata - vašeg osmeha! Koristimo kvalitetan materijal za pakovanje, uključujući strec foliju koja osigurava maksimalnu zaštitu vaših predmeta. Takođe, obezbeđujemo besplatne kutije za pakovanje kako bismo vam olakšali proces pripreme za selidbu. Razumemo da je selidba često stresna i komplikovana, zbog čega nudimo povoljne usluge sa ciljem da vaše iskustvo učinimo što prijatnijim. Naš tim je takođe specijalizovan za selidbe specijalnih tereta, uključujući teške i neobične predmete, uz garantovanu bezbednost i efikasnost. Pored standardnih selidbenih usluga, nudimo i usluge montaže i demontaže nameštaja, omogućavajući vam da se brzo i lako smestite u vaš novi dom. Sa nama, selidba u Novom Sadu postaje lak i organizovan poduhvat. Ukoliko Vam je potrebna usluga selidbe u Novom Sadu - znajte - na pravom ste mestu! Pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


selidbe Novi Sad

Novi Sad Selidbe: Novi Sad je, posle Beograda, drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i dugo vremena je bio centar srpske kulture, usled čega je dobio ime "Srpska Atina". Danas, Novi Sad je veliki industrijski i finansijski centar srpske ekonomije, univerzitetski grad i školski centar, kulturni, naučni, zdravstveni, politički i administrativni centar Vojvodine, kao i grad domaćin mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta. Zato i predstavlja najpopularniji grad za selidbe (pored Beograda) u Srbiji!

Sve ovo iznad čini Novi Sad jednim od lepših lokacija za život u Srbiji, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Novi Sadu duplirao u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Novi Sad bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.


selidba u Novi Sad

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Brze i Efikasne Selidbe u Novom Sadu


Kada je reč o selidbama, tražite pouzdanog partnera koji može da učini vaš prelazak u novi dom ili kancelariju brzim i bezbolnim. Upravo to vam nudimo u Novom Sadu - brze, efikasne i profesionalne usluge selidbe koje vam štede vreme i energiju. Naš tim eksperta za selidbe savršeno razume kako da pristupi svakom zadatku, bez obzira na veličinu i složenost.
Specijalizovani smo za sve vrste selidbi - od malih stanova do velikih poslovnih prostora, uključujući i transport posebnih i osetljivih tereta. Naše usluge uključuju detaljno planiranje selidbe, profesionalno pakovanje i zaštitu vaših stvari, kao i efikasno utovar i istovar. Koristimo najkvalitetnije materijale za pakovanje i opremu za transport kako bi vaši predmeti bili sigurni tokom celog procesa selidbe.
Pored toga, razumemo važnost fleksibilnosti i prilagođavamo se vašem rasporedu kako bismo osigurali da selidba bude obavljena u vreme koje vama najviše odgovara. Naš cilj je da pružimo besprekornu uslugu, osiguravajući da vaša selidba prođe glatko i bez stresa. Od prvog kontakta do trenutka kada se u potpunosti smestite u vaš novi prostor, mi smo tu da vam pomognemo na svakom koraku. Izaberite nas za vašeg pouzdanog partnera u selidbama i dozvolite da vam pokažemo kako selidba može biti jednostavna i prijatna iskustva.


Kompletna usluga selidbe kombijem stambenih i poslovnih prostora

Naša kompanija pruža kompletne usluge selidbe za stambene i poslovne prostore koristeći moderno opremljene kombije. Bez obzira na veličinu ili složenost vašeg selidbenog projekta, naš iskusni tim je tu da osigura glatku i efikasnu tranziciju vaših dragocenosti. Usluge obuhvataju profesionalno pakovanje, siguran transport i raspakivanje, uz mogućnost prilagođavanja usluga vašim specifičnim potrebama. Naš cilj je da vam pružimo bezbrižno iskustvo selidbe, minimizirajući prekide vašeg svakodnevnog života ili poslovanja. Poverite nam selidbu i uverite se zašto smo vodeći izbor za selidbe kombijem u vašem području.


Selidbe Novi Sad Kontakt

Za sve informacije vezane za selidbe Novi Sad ali i okolini, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tim je spreman da vam pruži sve potrebne informacije i podršku za vašu selidbu. Možete nas kontaktirati putem:

Procena cene putem telefona i eemail-a je besplatna!

Kvalitetna usluga i zadovoljstvo naših klijenata su naši glavni prioriteti. Radujemo se što ćemo vam pomoći u vašoj sledećoj selidbi!


Selidbe Novi Sad proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Novi Sad! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.


Agencija za selidbe Novi Sad | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Novi Sadu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.


Cena Selidbe Novi Sad

Cena selidbe u Novom Sadu varira i zavisi od više ključnih faktora, čime se osigurava da svaki klijent dobije najpovoljniju i najpravedniju ponudu prilagođenu njihovim specifičnim potrebama. Prvi i osnovni faktor je obim selidbe - veći volumen stvari zahteva više radne snage i veće transportno vozilo, što utiče na cenu. Drugi važan faktor je udaljenost između lokacija, s dužim rastojanjima koja prirodno povisuju troškove. Takođe, vrsta i specifičnost predmeta koji se sele, kao što su teški predmeti ili specijalni tereti, mogu zahtevati dodatne resurse ili opremu. Usluga pakovanja takođe igra ulogu u konačnoj ceni - profesionalno pakovanje i obezbeđivanje stvari strec folijom ili drugim materijalima može biti opcija koja dodatno utiče na cenu. Na kraju, usluge poput montaže i demontaže nameštaja, kao i hitnost i fleksibilnost termina selidbe, mogu doprineti ukupnom trošku. Sve ove komponente zajedno omogućavaju formiranje cene koja je transparentna, pravedna i u skladu sa individualnim zahtevima svakog klijenta.


Evo faktora koji najviše utiču na cenu selidbe u Novom Sadu:
 • Vremena trajanja selidbe
 • Da li se radi o lokalnoj selidbi u Novom Sadu ili medjugradskoj selidbi
 • Da li se selite sa prizemlja ili sprata
 • Da li su ima potrebe za uslugom "montaža i demontaža nameštaja"
 • Da li zgrada poseduje lift i da li stvari mogu da udju u isti
 • Da li zgrada poseduje adekvatan parking / kakav je prilaz zgradi
 • Da li Vam je potrebna zaštita nameštaja
 • Da li vam je potrebna usluga pakovanja u kutije za selidbe
 • Da li Vam je potrebna usluga skladištenja
 • Koliko je radnika potrebno za Vašu selidbu

Usluge naše službe za selidbe na teritoriji Novog Sada

Naša služba za selidbe Novi Sad nudi sledeće usluge:

 • Lokalne, medjugradske i medjunarodne selidbe Novi Sad
 • Selidba ključ u ruke Novi Sad
 • Selidbe specijalnih tereta Novi Sad
 • Iznajmljivanje kombija Novi Sad
 • Montaža i demontaža nameštaja Novi Sad
 • Pakovanje i raspakivanje stvari Novi Sad
 • Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju Novi Sad
 • Skladištenje stvari Novi Sad
 • Prevoz robe Novi Sad Beograd
 • Kartonske kutije za selidbu Novi Sad i materijali za selidbu

Galerija Selidbe Novi Sad


Selidbe Novi Sad pokrivene lokacije (MZ)

Pokrivamo sledeće lokacije na Novi Sadu:

Gradska Naselja

Selidbe Novi Sad Selidbe Petrovaradin Selidbe Sremska Kamenica Selidbe Futog

Seoska Naselja

Selidbe Begeč Selidbe Budisava Selidbe Bukovac
Selidbe Veternik Selidbe Kać Selidbe Kisač
Selidbe Kovilj Selidbe Ledinci Selidbe Rumenka
Selidbe Stari Ledinci Selidbe Stepanovićevo Selidbe Čenej

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Novi Sad Novi Sad, Selidbe Novi Sad Niš, Selidbe Novi Sad Kragujevac, Selidbe Novi Sad Priština, Selidbe Novi Sad Subotica, Selidbe Novi Sad Zrenjanin, Selidbe Novi Sad Pančevo, Selidbe Novi Sad Čačak, Selidbe Novi Sad Kruševac, Selidbe Novi Sad Kraljevo, Selidbe Novi Sad Novi Pazar, Selidbe Novi Sad Smederevo, Selidbe Novi Sad Leskovac, Selidbe Novi Sad Užice, Selidbe Novi Sad Vranje, Selidbe Novi Sad Valjevo, Selidbe Novi Sad Šabac, Selidbe Novi Sad Sombor, Selidbe Novi Sad Požarevac, Selidbe Novi Sad Pirot, Selidbe Novi Sad Zaječar, Selidbe Novi Sad Kikinda, Selidbe Novi Sad Sremska Mitrovica, Selidbe Novi Sad Jagodina, Selidbe Novi Sad Vršac, Selidbe Novi Sad Bor, Selidbe Novi Sad Prokuplje, Selidbe Novi Sad Loznica, Selidbe Novi Sad Smederevska Palanka, Selidbe Novi Sad Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah selidbe Novi Sad kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.