facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Upravo ste iznajmili ili kupili nov stan ili kuću i spremni ste da započnete sledeće poglavlje svog života. Možete videti kraj agonije, skoro pa je tu, a sad ga samo treba prevazići. Sa toliko različitih aspekata koji su povezani sa selidbom, lako je zaboraviti nešto. KOMBI-KOMBI.rs Selidbe Beograd i kombi prevoz saveti će vam pomoći da planiranje vašeg preseljenja prodje glatko, bez nepotrebnih glavobolja, za čas.

Uklanjanje teških i krhkih predmeta iz ormara

Dan je pre selidbe, a vi još uvek niste završili pakovanje. Odlaganje posuđa traje duže nego što ste očekivali. Ali konačno, mislite da ste konačno završili sa pakovanjem čitave kuće. Pokušavate da odahnete, točite čašu slavskog vina. Šetate po stanu poslednji put i u uglu primetite komodu punu stvari. Previše ste umorni da biste brinuli i shvatate da se to može upasti u kombi baš tako kako jeste.

Ono što niste shvatili je da vaša komoda ne voli promene. Njen okvir i nožice nisu navikli da se kreću, posebno sa fiokama punim svega i svačega. Selidba se završava i samo je jedna žrtva - ta ​​jadna komoda, zajedno sa svim slomljenim stvarima iznutra. Sada je to ono o čemu ćete razmišljati kasno uveče. Predmete treba zameniti ili popraviti, a ono vreme koje ste uštedeli sinoć vam se naplaćuje.

Ovo je frustrirajući trenutak koji se lako mogao izbeći. Ako je to lagana komoda, uklonite sve iz nje pre selidbe. Jednostavno nije vredno rizika. Što se težih komoda tiče - obično je u redu ostaviti unutar njih predmete poput odeće unutra, dok krhke predmete uvek treba ukloniti.

Uverite se da postoji slobodno parking mesto na raspolaganju na obe lokacije

Došao je dan za selidbu, i agencija za selidbe vas poziva da kaže da je na putu k vasem domu. Pitaju vas gde mogu da parkiraju svoj kombi i tada nastupa panika. Jurite ispred zgrade, samo da biste pronašli automobile poredjane ulicama dokle god pogled seže. Najbliže mesto za parkiranje udaljeno je 2 ulice i vi sramežljivo obavestite agenciju o situaciji. Obaveštavaju vas da će ova selidba sada morati da traje do kasno u noć i koštaće trostruko više.

Rezervacija parking mesta na obe lokacije je od suštinskog značaja za efikasanu selidbu. Na Vama je da obezbedite parking za kombi. Sve nastale parking kazne takođe su odgovornost kupca, tako da obezbeđivanjem parking mesta na obe lokacije nećete morati snositi dodatne naknade / kazne. Omogućićete sebi kraću i jeftiniju.

Rezervisanje liftova

Radnici koji trebaju da Vas sele su stigli i upravo ulaze u vaš stan. Podižu i nose vaš kauč u hodnik. Jedan od njih pritiska dugme za lift, a zatim čeka 2 minute da dođe. Vrata se otvaraju, a tamo je nabijeno 6 ljudi i pas, bez šanse da u njega stave čak ni lampu.

Ako živite u stambenoj zgradi, moraćete da rezervišete lift i uskladite vreme sa kompanijom koja vas seli. Ovo možete uraditi tako što ćete istaći to na oglasnoj tabli zgrade.

Označene kutije

Uspeli ste! Selidba je gotova, radnici su otišli ​​i sada ste sami u svom novom stanu sa svom imovinom. Ali onda se osvrnete po kući i svuda su kutije. Otvorite prvu kutiju u dnevnoj sobi i vidite da je puna posuđa. Ulazite u kuhinju i vidite da su te kutije pune ćebadi i odeće. Umorni, shvatate da kraj nije ni blizu.

Da biste olakšali ovaj problem, postoji jednostavan postupak koji se može uraditi tokom pakovanja - obeležavanje svake kutije prilikom pakovanja. Radeći ovo, radnici iz selidbene agencije će moći da postave označene kutije u željenu sobu. Poslednje što želite da uradite tokom selidbe je da potrošite nepotrebne sate pronalaženju predmeta po celoj kući, a zatim da ih postavite tamo gde im je mesto. Jednostavna nalepnica na svakoj kutiji olakšaće vam postavljanje i stvoriti osećaj da ste kod kuće. Radnici agencije za selidbe će takođe moći da pronađu najsigurniji način slaganja kutija u kombi. Pisanje „krhko“ na kutijama sa osetljivim predmetima takođe će dati do znanja gde da slože te kutije, sprečavajući tako da stvari od preko 50 kilograma odmaraju na vrhu vašeg porcelana.

Koliko god selidba može biti stresna, postoje jednostavni koraci da se osigurate da prodje lakše. Mala priprema će uštedeti vreme i novac - nešto što svi mi želimo.

Srećna selidbu Vam želi KOMBI-KOMBI.rs ekipa za selidbe Beograd!