facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe i prevoz robe Sopot

Selidbe Sopot:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe na opštini Sopot - pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


O opštini Sopot: me Sopot je staroslovenskog porekla i znači - „izvor ili voda koja se obrušava“. Varoš Sopot nastala je usred sela Ropočeva i prvi put se pominje u Langerovoj karti sa početka XIX veka, gde su ucrtani Ropočevo i Sopot kao posebna sela. U sastavu beogradskih opština je od 1956. Jedno od najlepših mesta u Sopotu je obližnje selo Nemenikuće. Naziv je dobilo za vreme ropstva Srbije pod Turcima. Prolazeći pored predela knez Miloš je ugledavši selo spaljeno od strane Turaka rekao „Nema ni kuće!" i tako dobi naziv.

Danas je Sopot vrlo popularno naselje zbog svojih prirodnih lepota i kao i blizine Beogradu. Ukoliko odlucite da se preselite u ovaj deo Beograda - ceka vas prava pustolovina.


selidbe sopot

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.

Možda Vam je potreban samo prevoz stvari i robe? Budite bez brige - mi pokrivamo i ovaj segment. Nikako ne morate da čekate da odredjeni trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu za 10ak ili mesec dana već kontaktirajte nas i dobićete brze i jeftine usluge prevoza robe ili nameštaja.Selidbe Sopot- proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas, bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Sopot| KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Paliluli, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Palilule, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.


Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Sopot- Novi Sad, Selidbe Sopot- Niš, Selidbe Sopot- Kragujevac, Selidbe Sopot- Priština, Selidbe Sopot- Subotica, Selidbe Sopot- Zrenjanin, Selidbe Sopot- Pančevo, Selidbe Sopot- Čačak, Selidbe Sopot- Kruševac, Selidbe Sopot- Kraljevo, Selidbe Sopot- Novi Pazar, Selidbe Sopot- Smederevo, Selidbe Sopot- Leskovac, Selidbe Sopot- Užice, Selidbe Sopot- Vranje, Selidbe Sopot- Valjevo, Selidbe Sopot- Šabac, Selidbe Sopot- Sombor, Selidbe Sopot- Požarevac, Selidbe Sopot- Pirot, Selidbe Sopot- Zaječar, Selidbe Sopot- Kikinda, Selidbe Sopot- Sremska Mitrovica, Selidbe Sopot- Jagodina, Selidbe Sopot- Vršac, Selidbe Sopot- Bor, Selidbe Sopot- Prokuplje, Selidbe Sopot- Loznica, Selidbe Sopot- Smederevska Palanka, Selidbe Sopot- Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Sopotkontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.