facebook skladistenje robe i namestaja

kombi-kombi.rs

Različite usluge skladištenja

skladistenje namestaja beograd

Naša ponuda skladištenja je raznovrsna i prilagodljiva, što znači da možemo da zadovoljimo različite potrebe naših klijenata. Naše mini skladište je idealno za skladištenje manje količine stvari, dok naša velika skladišta mogu da prime veliki broj stvari, uključujući nameštaj, poslovnu opremu i druge velike predmete. Neke od naših usluga uključuju:

Skladištenje nameštaja

Kada se suočite sa izazovom premeštanja, renoviranja, ili jednostavno želite da stvorite više prostora u vašem domu ili kancelariji, skladištenje nameštaja može biti savršeno rešenje. kombi-kombi.rs nudi pristupačne, sigurne i fleksibilne opcije za skladištenje nameštaja u Beogradu. Naša skladišta su dizajnirana da obezbede optimalnu zaštitu za vaš nameštaj. Bez obzira da li je reč o vrednom antikvitetu, velikoj garnituri za sedenje, kancelarijskim stolovima ili bilo kojoj vrsti nameštaja, obezbedićemo adekvatnu zaštitu i očuvanje. Naša skladišta su klimatizovana i imaju kontrolu vlažnosti, što znači da možete biti sigurni da će vaš nameštaj ostati u prvobitnom stanju, bez obzira na spoljašnje vremenske uslove. Sigurnost je naš prioritet. Naša skladišta su opremljena sa naprednim sigurnosnim sistemima, uključujući 24/7 video nadzor i alarmne sisteme, što garantuje da je vaš nameštaj siguran od krađe ili oštećenja. Osim što pružamo sigurno skladištenje, kombi-kombi.rs takođe nudi profesionalnu uslugu prenosa nameštaja do i od skladišta. Naš tim stručnjaka je obučen da rukuje svim vrstama nameštaja i koristi specijalno dizajnirane materijale za pakovanje kako bi se osiguralo da je vaš nameštaj zaštićen tokom transporta. Naše usluge skladištenja nameštaja su dizajnirane da budu što fleksibilnije. Bilo da vam je potrebno skladištenje nameštaja na kratko ili na duže staze, nudimo različite planove koji se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Kada odaberete kombi-kombi.rs za skladištenje nameštaja, možete se opustiti znajući da je vaš nameštaj u sigurnim i profesionalnim rukama. Naš cilj je da pružimo rešenja koja su ne samo pristupačna, već i koja olakšavaju i efikasno rešavaju izazove sa kojima se suočavate u vezi sa skladištenjem nameštaja.

Skladištenje poslovnih stvari

skladistenje namestaja firme beograd

Povećanje efikasnosti i optimizacija prostora su ključni faktori za uspeh svakog poslovanja. Kada je reč o skladištenju poslovnih stvari, naša kompanija, kombi-kombi.rs, pruža sveobuhvatna i profesionalna rešenja koja će odgovarati vašim poslovnim potrebama. Bilo da se radi o prelasku na manji poslovni prostor, renoviranju kancelarije ili jednostavno potrebi za dodatnim prostorom, naša usluga skladištenja poslovnih stvari može vam pomoći. Naša prostrana i sigurna skladišta su idealna za skladištenje različitih vrsta poslovnih stvari, uključujući kancelarijski nameštaj, dokumente, računarsku opremu, prototipove, reklamni materijal, inventar i mnogo toga. Razumemo važnost sigurnosti i zaštite vaših poslovnih stvari. Zbog toga naša skladišta imaju najnovije sigurnosne sisteme, uključujući video nadzor i alarmne sisteme, kako bi se osiguralo da su vaše stvari zaštićene 24/7. Pored toga, naša skladišta su klimatizovana kako bi se osiguralo da su vaše stvari zaštićene od vlažnosti i drugih vremenskih uticaja. Naša usluga skladištenja poslovnih stvari je fleksibilna i prilagodljiva. Bez obzira na to da li vam je potrebno kratkoročno ili dugoročno skladištenje, mi možemo da pružimo rešenje koje se najbolje uklapa u vaše poslovne potrebe. kombi-kombi.rs je posvećen pružanju visokokvalitetnih usluga skladištenja poslovnih stvari u Beogradu, osiguravajući da su vaše poslovne stvari uvek sigurne, zaštićene i lako dostupne. Sa nama, možete se usredsrediti na ono što je najvažnije - rast i uspeh vašeg poslovanja.

Skladištenje ličnih stvari

skladistenje licnih stvari beograd

Bez obzira na to da li se selite, renovirate dom ili jednostavno želite više prostora, skladištenje ličnih stvari može biti odlična opcija. Naša kompanija, kombi-kombi.rs, nudi vam prostrana, sigurna i klimatizovana skladišta za sve vaše dragocene lične predmete. Lične stvari kao što su garderoba, knjige, sportska oprema, umetnička dela, muzički instrumenti, elektronika i ostali kućni predmeti zahtevaju posebnu pažnju prilikom skladištenja. Naša ekipa stručnjaka za skladištenje poštuje najviše standarde u pakovanju, transportu i skladištenju vaših ličnih stvari, osiguravajući da su sve vaše stvari dobro zaštićene od prašine, vlažnosti i eventualnih oštećenja. Pored sigurnosti i zaštite, takođe pružamo pristupačne i fleksibilne opcije skladištenja. Bez obzira na to da li vam treba kratkoročno ili dugoročno skladištenje, nudimo rešenja koja su prilagođena vašim potrebama. Sva naša skladišta su lako dostupna, čime vam omogućujemo lak pristup vašim stvarima u svakom trenutku. Verujemo da je svaki predmet koji skladištite vredan, bez obzira na njegovu materijalnu vrednost. Zato pružamo personalizovanu uslugu, prilagođavajući naše usluge prema specifičnim potrebama i zahtevima svakog klijenta. Bilo da želite da skladištite nekoliko kutija sa ličnim stvarima ili celu kuću, možete se osloniti na nas da ćemo se pobrinuti za sve. Uz kombi-kombi.rs, možete biti sigurni da su vaše lične stvari u dobrim rukama. Naša misija je da pružimo najbolju uslugu skladištenja ličnih stvari u Beogradu, pomažući vam da uštedite vreme, prostor i energiju.

Skladištenje bele tehnike

Uz širok spektar stvari koje skladištimo, specijalizovani smo i za skladištenje bele tehnike. Vaši frižideri, šporeti, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za pranje sudova i druge bitne kućne aparate skladištimo sa posebnom pažnjom. Razumemo koliko su ovakvi uređaji vredni i pružamo uslugu koja osigurava njihovu potpunu zaštitu. Od pakovanja, preko transporta do skladištenja, svi procesi su dizajnirani da minimiziraju mogućnost oštećenja. Takođe, naša skladišta su klimatizovana kako bi se osigurao optimalan uslov za skladištenje bele tehnike, štiteći ih od vlažnosti i ekstremnih temperatura. Sa kombi-kombi.rs, možete biti sigurni da je vaša bela tehnika sigurna i dobro čuvana dok je u našem skladištu. Na kombi-kombi.rs, naša misija je da pružimo pouzdanu, sigurnu i profesionalnu uslugu skladištenja stvari i nameštaja u Beogradu. Bez obzira na vaše potrebe, možete biti sigurni da su vaše stvari u sigurnim rukama sa nama.

Pristupačno skladištenje nameštaja i stvari

kombi-kombi.rs je uspeo da postane sinonim za profesionalizam i kvalitet u industriji skladištenja u Srbiji. Zahvaljujući našem stručnom timu i vrhunskim uslugama, postali smo vodeći izbor za fizička lica, preduzeća i institucije koji traže pouzdano i pristupačno skladištenje u Beogradu.

Zašto izabrati nas za skladištenje vaših stvari

Postoji nekoliko razloga zašto bi trebali izabrati kombi-kombi.rs za skladištenje vaših stvari:

Profesionalizam

Naš tim stručnjaka za skladištenje pruža profesionalnu uslugu, osiguravajući da su sve vaše stvari sigurno skladištene. Svaki član našeg tima je obučen da rukuje sa različitim vrstama stvari, uključujući nameštaj, antikvitete, umetnička dela, elektronske uređaje i još mnogo toga.

Bezbednost

Naša skladišta su opremljena sa najnovijim sigurnosnim sistemima, uključujući video nadzor i alarme.

Pristupačnost

Pružamo pristupačnu uslugu skladištenja koja je dizajnirana da zadovolji različite budžete. Takođe nudimo različite opcije skladištenja, uključujući kratkoročno i dugoročno skladištenje, omogućavajući vam da izaberete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Posebne pogodnosti za dugoročno skladištenje

Za one koji traže dugoročno skladištenje, nudimo posebne pogodnosti, uključujući popuste i posebne tarife. Takođe nudimo i kratkoročno skladištenje za one koji traže privremeno rešenje za skladištenje stvari.

24/7 dostupnost vaših stvari i odličan kontakt centar

Za nas je ključno da svaki klijent bude zadovoljan uslugom koju pružamo. Naš tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i podrške, bez obzira na to da li je u pitanju jednostavna selidba ili kompleksan projekat skladištenja.

Cena skladištenja nameštaja i robe u Beogradu

Naša kompanija nudi povoljne cene za skladištenje različitih vrsta stvari, uključujući nameštaj, belu tehniku i lične stvari. Koristimo sistem koji omogućava fleksibilnu tarifu u zavisnosti od količine stvari koje želite da skladištite, kao i od vremenskog perioda. Naš cenovnik je jasno struktuiran i omogućava da lako izračunate troškove skladištenja. Osim toga, nudimo dodatnu uslugu zaštite koja garantuje sigurnost vaših stvari tokom skladištenja. Cena zaštite je standardna za svaku količinu skladištenih stvari i nije obavezna. Molimo vas da pogledate naš cenovnik ispod za detaljnije informacije.

Količina stvari u m3 1-3 meseca 4-6 meseci 7-12 meseci Preko 1 godine Zaštita
Do 5 m3 4.680 RSD 4.200 RSD 4.000 RSD 3.500 RSD 300 RSD
6-10 m3 864 RSD 846 RSD 828 RSD 810 RSD 300 RSD
11-15 m3 810 RSD 792 RSD 774 RSD 756 RSD 300 RSD
16-20 m3 756 RSD 738 RSD 720 RSD 702 RSD 300 RSD
21-30 m3 702 RSD 684 RSD 666 RSD 648 RSD 300 RSD
Od 31 m3 648 RSD 630 RSD 612 RSD 576 RSD 300 RSD

Vaš izbor za skladištenje stvari u Beogradu

Kada je u pitanju skladištenje stvari u Beogradu, kombi-kombi.rs je izbor na koji možete da se oslonite. Pozovite kako biste saznali više o našim uslugama ili da zakažete termin.

Vaša destinacija za profesionalne logističke usluge

Naša sposobnost da ponudimo sveobuhvatne logističke usluge, koje obuhvataju skladištenje, prevoz i selidbu, čini nas pouzdanim izborom za sve vaše potrebe.

Beogradski skladišni centar

Naš beogradski skladišni centar je moderno dizajniran, sa najnovijim sigurnosnim sistemima, kako bi se osiguralo da su sve vaše stvari bezbedne i sigurne. Naša posvećenost bezbednosti naših klijenata je ono što nas izdvaja od konkurencije.

Kombi prevoz do skladišta i skladištenje Beograd: pristupačno i pouzdano

Nudimo uslugu kombi prevoza do skladišta i dovoz nakon skladištenja i ona je pristupačna i pouzdana opcija i ide (ali ne mora) uz uslugu skladištenja. Bez obzira da li selite kuću ili prevozite robu, naša usluga "kombi prevoz" je dizajnirana da zadovolji vaše potrebe.

Usluga selidbe i skladištenja

Naša usluga selidbe i skladištenja predstavlja jednostavno rešenje za sve koji se sele. Naše iskusne ekipe se brinu o svim aspektima selidbe, počevši od pakovanja i zaštite stvari, transporta, skladištenja, ponovnog dovoza stvari u vas stan pa sve do raspakivanja na destinaciji. Naša "Kombi selidba" usluga je efikasna, pouzdana i pristupačna, što je čini idealnom za selidbe u Beogradu i šire.

Pakovanje i zaštita stvari uz skladištenje

Da bismo obezbedili sigurnost vaših stvari tokom prevoza i skladištenja, nudimo profesionalnu uslugu pakovanja i zaštite stvari. Naš tim stručnjaka za pakovanje koristi najkvalitetnije materijale za pakovanje da bi se osiguralo da su sve vaše stvari adekvatno zaštićene.

Posebna ponuda: Biznis paket

Razumemo da poslovni korisnici imaju posebne potrebe kada je u pitanju skladištenje i transport. Zbog toga smo razvili naš "Biznis paket skladištenja", koji je prilagođen potrebama preduzeća. Ovaj paket uključuje prioritetni prevoz, specijalizovane usluge skladištenja i personalizovanu podršku.

Vaš pouzdan partner za skladištenje i prevoz

U kombi-kombi.rs-u, naš cilj je da budemo vaš partner za sve vaše potrebe za skladištenje, selidbe i prevoz robe, bele tehnike i nameštaja. Naša posvećenost kvalitetu, profesionalizmu i zadovoljstvu klijenata je ono što nas čini vodećim izborom u Beogradu i celoj Srbiji.

Informacije o usluzi skladistenja

  • Kategorija: Usluge
  • Tip usluge: Skladištenje stvari i nameštaja
  • Dnevna cena skladištenja: od 200 RSD
  • Mesečna cena skladištenja: od 3500 RSD

Skladištenje nameštaja - opis usluge

Ukoliko iz bilo kog razloga nemate gde da ostavite vaše stvari ili nameštaj, mi Vam možemo pomoći tako što ćemo ih kompletno zaštititi i prevesti u naše skladište na dan, mesec ili duže. Naša skladišta su osigurana video nadzorom, imaju čuvara, nemaju vlagu - opremljena su ventilacionim sistemima, i za skladjištenje robe takodje dobijate garanciju.

O Skladištu

Svakako, evo jednog predloga za opis skladišta veličine 1000 kvadratnih metara: Naš prostrano skladište prostire se na impresivnih 1000 kvadratnih metara, pružajući vam obilje prostora za skladištenje vaših dragocenosti. Ovo state-of-the-art skladište dizajnirano je s naglaskom na sigurnost, udobnost i pristupačnost. Skladište je opremljeno najnovijim sigurnosnim sistemima, uključujući 24/7 video nadzor i alarmni sistem, koji obezbeđuju da su vaše stvari uvek zaštićene. Takođe, naš objekat je obezbeđen sigurnosnim osobljem koje je na dužnosti non-stop, obezbeđujući dodatni nivo zaštite. Unutar skladišta, naša roba je smeštena na paletama, omogućavajući lako skladištenje i pristup. Osim toga, naša visokotehnološka ventilacija i klima kontrola osiguravaju optimalne uslove za očuvanje vaših stvari. Bez obzira na vremenske uslove napolju, unutar našeg skladišta vladaju konstantni uslovi, čime se sprečava stvaranje vlage koja bi mogla oštetiti vaše stvari. Naša usluga skladištenja nije samo sigurna, već je i izuzetno pristupačna. Skladište je lako dostupno, sa prostranim prostorom za parkiranje i pristupom za kamione svih veličina. Naš stručni tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne sa utovarom i istovarom, čime se osigurava da je proces skladištenja bez stresa i efikasan. Naša misija je da pružimo visokokvalitetnu uslugu skladištenja koja prevazilazi očekivanja naših klijenata. Bez obzira da li vam je potrebno skladištenje na kratko ili dugoročno, možete biti sigurni da su vaše stvari u sigurnim i stručnim rukama u našem prostranom skladištu.

Skladiste za sve tipove robe

Dobrodošli u naše prilagodljivo skladište, gde su mogućnosti za skladištenje gotovo bezgranične. Naša objekti su dizajnirani da zadovolje širok spektar potreba, od manjih boxeva pogodnih za lične stvari, do većih skladišnih jedinica koje mogu lako da smeste poslovne zalihe, velike predmete, ili čak vozila. Bez obzira na to da li vam je potreban mali prostor za arhiviranje dokumenata ili prostrano mesto za skladištenje vozila, naše skladište je opremljeno da obezbedi sigurno, čisto i suvo mesto za sve vaše stvari. Pružamo vam fleksibilnost da odaberete prostor koji najbolje odgovara vašim potrebama, sa mogućnošću laganog proširenja ili smanjenja površine skladištenja u skladu sa promenama u vašim zahtevima. Poverite nam se za sve svoje potrebe skladištenja - naša posvećenost sigurnosti, pristupačnosti i kvalitetu usluge čini nas idealnim izborom za sve vrste skladištenja.