facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Potrebna vam je profesionalna agencija za jeftine medjugradske selidbe?

Na pravom ste mestu! Dozvolite nam da vam olakšamo medjugradsku selidbu! Ako izmiksate usluge koje pružamo uz selidbu - kao što su pakovanje, skladištenje, zaštita stvari tokom pakovanja, i na to dodate dobru službu za klijente, a onda čak na sve to dodate da smo i najbolje ocenjena agencija za selidbe - možete biti mirni znajući da ste u rukama agencije za selidbe sa najvećim poverenjem.

Procedura je vrlo jednostavna, i počinje besplatnom procenom selidbe, putem telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi nakon toga došli da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili obim posla prilikom selidbe, i pružili vam detaljnu procenu vremena koje će biti potrebno da se selidba izvrši, dali spisak materijala i dogovorili cenu.

Mi pružamo klijentima pouzdane i profesionalne medjugradske selidbe više od 10 godina. To znači da smo čitavu jednu deceniju usavršavali naše usluge. Mi razumemo šta našim klijentima treba da bi imali dobro iskustvo selidbe. Nastojimo da pružimo sve što im je potrebno za uspešnu selidbu, uključujući kreiranje plana medjugradske selidbe, i to zajedno sa fleksibilnim uslugama koje odgovaraju vašim potrebama, budžetu i rasporedu. Takođe, u ponudu za selidbe uključujemo našu osnovnu opciju garancije na stvari u punoj(!) vrednosti. Eto, zato smo i zaslužili reputaciju agencije za medjugradske selidbe sa najvećim poverenjem.

Možemo Vam ponuditi sledeće usluge:

Usluge potpuno, delimičnog pakovanja ili vi pakujete?

Vi pakujete sve svoje stvari za selidbu? Možda vam treba vam pomoć samo sa delom vašeg pakovanja? Želite da se mi bavimo pakovanjem? Nekada je bolje da stvari za selidbu pakuju profesionalci jer u tome imaju iskustva. Ali - izbor je Vaš i mi ga poštujemo!

Usluge raspakivanja nakon selidbe

Raspakivanje stvari za selidbu može potrajati duže nego što je planirano i to je još jedna stvar koju treba dodati na listu obaveza. Mi možemo da vam pomognemo da se organizujete sa uslugama raspakivanja nakon selidbe koje će vam omogućiti da se usredsredite na važnije stvari.

Uklanjanje šuta ili nepotrebnog nameštaja na deponiju

Ako vam je potrebna pomoć u procesu čišćenja vašeg novog doma nakon medjugradske selidbe, mi nudimo i usluge prevoza nepotrebnih stvari na deponiju: prevoz šuta i starog nameštaja - transport kombi vozilom, tako da ne morate da brinete ni o tome.

Sveobuhvatna garancija na stvari selidbe

Mi dajemo garanciju na svaku stvar koju selimo. I to u punoj ceni!

Veličina ni(je) bitna

Mi možemo da obavimo manje selidbe, ali isto tako i za selidbe velikih razmera poput selidbi firmi, selidbi ugostiteljskih objekata i druge. Kod nas veličina nije bitna, a svi ostali lažu.

Ostale usluge mimo selidbe

U zavisnosti od vaše selidbe, mi možemo ponuditi i ostale usluge kao što su montaža i demontaža nameštaja, kutije za Vaše stvari i materijal za zaštitu istih, rešenja za skladištenje stvari pa čak i usluge čišćenja Vašeg doma.

Tu smo za sve što se tiče Vaše Medjugradske selidbe!

Bez obzira da li se radi o lokalnoj selidbi (preko puta ili na kraju grada) ili preseljenju na velike udaljenosti (u drugi grad ili čak drugu zemlju), KOMBI-KOMBI.rs ekipa je tu za Vas. Mi pružamo rešenja sa kompletnom uslugom za sve potrebe Vaše selidbe. Dakle, nudimo razne opcije usluga, jer znamo da je svaka selidba jedinstvena, kao i svaki klijent. Usko ćemo sarađivati s vama, od početka do kraja, kako bismo vam obezbedili sigurnu, efikasanu i pristupačanu selidbu.

Potreban Vam je samo kombi? Nema problema! Treba da vam pomognemo da spakujete, raspakujete, rastavite i ponovo sastavite nameštaj poput kreveta, ormara i garnitura? Može! Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju? Može i to! Možemo pružiti apsolutno sve usluge koje Vam padnu na pamet a tiču se Vaše selidbe. Sve će biti detaljno opisano u odštampanoj proceni i planu koju vam unapred dostavljamo, tako da nema iznenađenja kada se krene sa selidbom.

U slučaju medjugradskih selidbi, za Vas smo napisali BLOG artikl koji će Vam pomoći da se brže i bolje prilagodite novom okruzenju nakon medjugradske selidbe.

Zanima Vas cena medjugradske selidbe?

Ukoliko Vas zanima cena medjugradske selidbe - kontaktirajte nas, bilo putem mail-a ili kontakt forme i u najkraćem roku ćete dobiti besplatnu profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama i cenu Vaše medjugradske selidbe. Kako bi saznali koliko kosta selidba, najbolje je da lično razgovarate sa našim specijalistom za selidbe, zato pozovite (+381) 66/50-40-30-9 i dobicete sve informacije koje su Vam potrebne.

Besplatna procena cene se može obaviti u kratkom vremenskom roku. Ukoliko nas kontaktirate telefonom - naš agent će Vam postaviti par pitanja na koja bi trebalo da odgovorite što preciznije. Ovo su neka od osnovnih pitanja:

- Lokacija s koje i na koju se selite.

- S kog sprata i na koji sprat se selite?

- Da li zgada ima parking koji može da se koristi prilikom selidbe?

- Da li zgrada iz koje i u koju se selite ima lift?

- Detaljno nabrajanje stvari koje treba preseliti.

Na našem sajtu u KONTAKT sekciji imate mogućnost da popunite formu i da pošaljete besplatan upit na koji će Vam u najkraćem vremenskom roku biti odgovoreno.

Jeftine Medjugradske selidbe

Ne dozvolite da Vaše medjugradske selidbe poverite nekome ko nema adekvatno znanje da je izvede do kraja, da ne bude: skuplja dara nego mera. Prepustite organizaciju Vaše selidbe profesionalnoj agenciji za selidbe, a Vi se brinite o drugim, važnijim stvarima. Kao što smo napomenuli, dajemo Vam efikasnu uslugu, i brinemo o Vašim stvarima kao da su naše. Ali to nije sve, kod nas je najjeftinija cena međugradske selidbe u celoj Srbiji. Sada se možda pitate zašto je cena medjugradske selidbe tako jeftina i da li je to možda znak da nešto nije u redu? Sve je u savršenom redu, mi smo opremljeni dugogodišnjim iskustvom, dobrom organizacijom, adekvatnim pomagalima, i velikim i dobrim vozilima - a sve to dovodi do toga da vaši troškovi vezani za međugradsku selidbu budu minimalni.

Naša agencija za selidbe pokriva sledeće Beogradske opštine:

Zvezdara, Stari Grad, Dorćol, Konjarnik, Beograd centar, Barajevo, Ripanj, Vračar, Obrenovac, Novi Beograd, Dušanovac, Mirjevo, Bežanijska Kosa, Voždovac, Karaburma, Borča, Krnjača, Banjica, Medaković, Senjak, Surčin, Kaluđerica, Zvezdara, Miljakovac, Kumodraž, Čukarica, Mali mokri Lug, Veliki mokri lug, Vrčin, Mladenovac, Spot, Babe, Stojnik, Zemun, Rupčine, Železnik, Makiš, Ada, Zemun, Zemun Polje, Galenika, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Belegiš, Grocka, Vinča, Palilula, Karaburma, Veliko Selo, Višnjica, Ovča, Bele vode.

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Priština, Subotica, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Smederevo, Leskovac, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Požarevac, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Jagodina, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica, Mladenovac, Smederevska Palanka, Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)