facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe i prevoz robe Vračar

Selidbe Vračar:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe na opštini Vračar - pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


O opštini Vračar: Vračar je beogradska opština locirana na vrlo maloj površini (od oko 292 hektara) a ipak najgušće naseljena beogradska opština sa čak 90 000 stanovnika! Vračar krase Hram Svetog Save, Narodna banka Srbije, Narodna biblioteka, čuveni kvartovi Gradić Pejton, Savinac, Čubura.. Na ovoj opštini je i kružni tok Slavija, koji krasi novoizgradjena fontana i prvi Mek Donalds u jugoistočnoj i centralnoj Evropi. Jedno od najprestižnijih naselja u Beogradu i upravo zbog toga - jedna od najpopularnijih lokacija za selidbe! Nažalost, ovu beogradsku opštinu karakterišu uske ulice, starije zgrade bez lifta i uskim stepeništem kao i nemogućnost parkinga što često dovodi do pometnje u saobraćaju. Mnogima je to problem prilikom selidbe na Vračar ili sa Vračara, ali ne i agenciji za selidbe kombi-kombi.rs..

Danas je ovo jedna od najtrazenijih lokacija za stanovanje u Beogradu i upravo zbog toga selidbe Vračar sve više dobijaju na značaju.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Vračar - bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili robe, ne brinite - takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana - kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.


selidbe Vračar

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.

Možda Vam je potreban samo prevoz stvari i robe? Budite bez brige - mi pokrivamo i ovaj segment. Nikako ne morate da čekate da odredjeni trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu za 10ak ili mesec dana već kontaktirajte nas i dobićete brze i jeftine usluge prevoza robe ili nameštaja.Selidbe Vračar - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Vračar | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe na Vračaru, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Voždovca, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Selidbe Vračar - pokrivene lokacije (MZ)

Pokrivamo sledeće lokacije na Vračaru:

Selidbe Cvetni Trg Selidbe Vračar Selidbe Gradić Pejton
Selidbe Vozarev Krst Selidbe Vojislav Ilić Selidbe Neimar
Selidbe Istočni Vračar Selidbe Čubura Selidbe Slavija
Selidbe Crveni Krst Selidbe Englezovac Selidbe Čubura
Selidbe Savinac Selidbe Krunski Venac Selidbe Kalenić

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Vračar - Novi Sad, Selidbe Vračar - Niš, Selidbe Vračar - Kragujevac, Selidbe Vračar - Priština, Selidbe Vračar - Subotica, Selidbe Vračar - Zrenjanin, Selidbe Vračar - Pančevo, Selidbe Vračar - Čačak, Selidbe Vračar - Kruševac, Selidbe Vračar - Kraljevo, Selidbe Vračar - Novi Pazar, Selidbe Vračar - Smederevo, Selidbe Vračar - Leskovac, Selidbe Vračar - Užice, Selidbe Vračar - Vranje, Selidbe Vračar - Valjevo, Selidbe Vračar - Šabac, Selidbe Vračar - Sombor, Selidbe Vračar - Požarevac, Selidbe Vračar - Pirot, Selidbe Vračar - Zaječar, Selidbe Vračar - Kikinda, Selidbe Vračar - Sremska Mitrovica, Selidbe Vračar - Jagodina, Selidbe Vračar - Vršac, Selidbe Vračar - Bor, Selidbe Vračar - Prokuplje, Selidbe Vračar - Loznica, Selidbe Vračar - Smederevska Palanka, Selidbe Vračar - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Vračar kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.