facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Zašto izabrati nas za vaš prevoz ili selidbu iz Austrije do Srbije?

Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti selidbi, naš tim je specijalizovan za pružanje vrhunskih usluga selidbi između Austrije i Srbije. Razumemo kompleksnost i stres koji dolaze sa selidbom, zato je naš cilj da pružimo profesionalnu uslugu, efikasno i brzo, kako bismo vam olakšali ovaj proces.

Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge za selidbe iz Austrije

Ponosimo se našim timom stručnjaka, koji ima iskustva sa selidbama svih veličina. Bez obzira da li se selite sa malim količinama ličnih stvari, ili preseljavate veliki poslovni prostor, mi smo tu da vam pomognemo. Naša flota modernih vozila je opremljena za selidbe svih vrsta, a naš tim je obučen da se brine o vašim stvarima kao da su njihove.

Selidbe Beč - Srbija

Mi smo specijalizovani za rute selidbe između Beča i Srbije, pokrivajući sve lokacije unutar ovih geografskih granica. Beč, glavni grad Austrije, pun je predivnih četvrti kao što su Leopoldstadt, Neubau, Mariahilf, i mnoge druge. Bez obzira na to da li se selite iz središta Beča, sa sjajne lokacije pored Dunava, ili iz urbanog okruženja oko Muzejskog kvartira, naš tim je spreman da pruži profesionalnu uslugu selidbe sve do Srbije.
Putovanje iz Beča do Srbije, iako zahteva planiranje i koordinaciju, za naš tim predstavlja rutinu. Sa dugogodišnjim iskustvom na ovoj ruti Beč-Srbija, možete biti sigurni da će vaša selidba biti obavljena efikasno i bezbedno.
Selidbe iz Beča do Srbije obuhvataju razne destinacije unutar Srbije. Bilo da se selite u Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac ili neki manji grad ili selo, možete računati na nas. Naša mreža u Srbiji omogućava nam da pružimo usluge selidbe na bilo koju lokaciju.
Naša usluga selidbe Beč-Srbija uključuje sve - od pakovanja i utovara u Beču, preko transporta kroz Austriju i Srbiju, do istovara i raspakivanja na vašoj novoj adresi u Srbiji. Imamo opsežno iskustvo sa carinskim procedurama i regulativama, što omogućava glatki prelazak granice.
Bez obzira da li se selite iz Beča u Srbiju za stalno, ili samo privremeno, pružamo vam usluge selidbe visokog kvaliteta koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Beč-Srbija selidbe su naša specijalnost, i radujemo se što možemo da budemo deo vaše naredne avanture. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte!

selidbe Austrija - Srbija


Selidbe iz Beča (Vienna), Linca (Linz), Graca (Graz), Salcburga (Salzburg), Klagenfurta i drugih gradova iz Austrije za Srbiju

Naša usluga selidbe ne pokriva samo Beč, već i mnoge druge gradove u Austriji. Razumemo da je srpska zajednica u Austriji rasprostranjena širom ove prelepe zemlje, a ne samo u Beču.
Linz, drugi najveći grad u Austriji, dom je velikom broju Srba. Bilo da se selite iz centra Linza, ili iz industrijskih oblasti oko Dunava, naš tim je spreman da vam pruži kvalitetnu uslugu selidbe sve do Srbije.
Graz, sa svojim prelepim starim gradom i univerzitetima, takođe ima veliki broj naših sunarodnika. Naša usluga selidbe pokriva i ovaj grad, pružajući vam bezbrižan prelazak iz Graza do bilo koje destinacije u Srbiji.
Salzburg, poznat po svojoj muzičkoj istoriji i prelepim pejzažima, takođe je dom za mnoge Srbe. Bilo da se selite iz centra Salzburga ili sa periferije, naš tim je tu da vam pomogne u procesu selidbe do Srbije.
Klagenfurt, na jugu Austrije, takođe ima srpsku populaciju. Bez obzira na to da li se selite iz urbanog centra Klagenfurta ili iz njegovih slikovitih seoskih okruga, možete računati na našu profesionalnu uslugu selidbe do Srbije.
Ne zaboravimo i Innsbruck, prelep alpski grad sa jakom srpskom zajednicom. Bez obzira na to da li se selite iz centra Innsbrucka ili sa periferije, naša usluga selidbe Beč-Srbija, kao i selidbe iz drugih austrijskih gradova do Srbije, omogućava vam bezbrižan prelazak.
Za sve vaše potrebe selidbe iz Beča, Linza, Graza, Salzburga, Klagenfurta, Innsbrucka - ili bilo kog drugog grada u Austriji - do Srbije, slobodno nas kontaktirajte. Mi smo tu da vam pružimo najbolju moguću uslugu!

Bilo da se selite između Beča i Beograda, Linca i Novog Sada, Salzburga i Niša, ili bilo koje druge kombinacije gradova u Austriji i Srbiji, naš tim je spreman da vam pruži neuporedivu uslugu.


Selidbe između Austrije i Srbije

Naša usluga selidbi pokriva sve aspekte selidbe, uključujući pakovanje, transport, istovar i raspakivanje vaših stvari. Pored toga, mi možemo da vam pomognemo sa svim papirologijom koja je potrebna za prelazak granice.


Kontakt

Za više informacija o našim uslugama, ili za besplatnu procenu troškova selidbe, slobodno nas kontaktirajte na 066/50-40-30-9. Naš tim stručnjaka je tu da odgovori na sva vaša pitanja i da vam pomogne da planirate vašu selidbu.

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš dragi novac.


Selidbe Austrija - Srbija - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Austrija - Srbija! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na vašu lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Austrija - Srbija | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe na relaciji Austrija - Srbija, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, dobrim ljudima, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non-stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, velike ili male kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Selidbe Austrija - Srbija - pokrivene lokacije


Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidba Austrija - Srbija - Novi Sad, Selidba Austrija - Srbija - Niš, Selidba Austrija - Srbija - Kragujevac, Selidba Austrija - Srbija - Priština, Selidba Austrija - Srbija - Subotica, Selidba Austrija - Srbija - Zrenjanin, Selidba Austrija - Srbija - Pančevo, Selidba Austrija - Srbija - Čačak, Selidba Austrija - Srbija - Kruševac, Selidba Austrija - Srbija - Kraljevo, Selidba Austrija - Srbija - Novi Pazar, Selidba Austrija - Srbija - Smederevo, Selidba Austrija - Srbija - Leskovac, Selidba Austrija - Srbija - Užice, Selidba Austrija - Srbija - Vranje, Selidba Austrija - Srbija - Valjevo, Selidba Austrija - Srbija - Šabac, Selidba Austrija - Srbija - Sombor, Selidba Austrija - Srbija - Požarevac, Selidba Austrija - Srbija - Pirot, Selidba Austrija - Srbija - Zaječar, Selidba Austrija - Srbija - Kikinda, Selidba Austrija - Srbija - Sremska Mitrovica, Selidba Austrija - Srbija - Jagodina, Selidba Austrija - Srbija - Vršac, Selidba Austrija - Srbija - Bor, Selidba Austrija - Srbija - Prokuplje, Selidba Austrija - Srbija - Loznica, Selidba Austrija - Srbija - Smederevska Palanka, Selidba Austrija - Srbija - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Austrija - Srbija kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.