facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Posao Selidbe Beograd

Naša firma "kombi-kombi.rs" selidbe Beograd se bavi profesionalnim selidbama i prevozom robe, i do sada smo obavili preko 850 selidbi privatnih i fizickih lica. Zadovoljstvo nasih radnika i njihovo poverenje nam je prioritet jer mi znamo da zadovoljan radnik cini i nase klijente zadovoljnim. Kod nas se vrednuje timski rad ali verujemo i u samostalne inicijatore. Podrazumevaju se razne beneficije ukoliko se dokazete kao vredan i kulturan radnik. Kod nas bonusi ne dolaze zbog godina staza, vec zbog inicijative koju ste pokazali. Mi ne zaposljavamo preko veze, kod nas svako dobija sansu. Verujemo da svaki radnik za Selidbe Beograd moze da donese promenu na bolje. Verujemo bas u Vas.

Profil Kandidata

Ukoliko posedujete iskustvo u ovom segmentu to je bonus prilikom odabira, ali ne i presudan faktor jer kroz praksu mozete naučiti puno toga i mozda prestici ljude sa dugogodisnjim iskustvom. Naravno - ukoliko ste voljni da učite. Obavezno je da kandidati nisu osuđivani, da se protiv njih ne vodi nikakav krivični postupak, a za kandidate vozače je veoma važno i da nemaju kaznene prekršaje vezane za vožnju. Preferiramo kandidate koji znaju da cene posao, koji su tačni, odgovorni, kulturni i pedantni. Kandidate ćemo ocenjivati ne samo po veštinama koje poseduju već i po utisku koji ostavljaju na nas i poverenju koje ulivaju - jer želimo da takav utisak ostave i na klijente agencije za selidbe kombi-kombi.rs. Nase radno vreme je fleksibilno i zavisi od potreba klijenata. Ukoliko ste osoba koja odgovara ovom opisu, kontaktirajte nas - jedva cekamo da Vas upoznamo i uvrstimo u nasu ekipu! Za pocetak - dostavite Vas CV na nasu email adresu: office@kombi-kombi.rs !

Tagovi - Selidbe Beograd Posao

Posao Beograd fizički radnici, Posao Beograd radnici za selidbe, Posao Beograd vozac kombija, Posao Beograd koordinator selidbe, Posao Beograd Menadzer Selidbe, Posao Beograd Majstori Za Montazu/Demontazu, Posao Beograd Radnici Za Utovar/Istovar, Posao Selidbe Beograd Prevoz Namestaja, Posao Selidbe Beograd Prevoz Robe, Radnici Za Selidbe Cene, Fizicki Radnici, Potrebni Radnici, Potrebni Vozaci Kombija, Potrebni Menadzeri, Potrebni Fizikalci


Otvorene pozicije

Ako vam je potreban posao, selidbe Beograd su jedan od placenijih poslova u Srbiji, a bas mi imamo otvorene sledece pozicije:

  • Menadžer: Osoba koja organizuje i koordinira selidbe
  • Vozač: Osobe koje vrše prevoz robe. Potrebna je dozvola "B" kategorije
  • Fizički radnik: Osobe za utovar/istovar robe i nameštaja

Datum Objavljivanja

3.Maj.2022

Konkurs otvoren do:

20.Jun.2022

CV Poslati na

Email: office@kombi-kombi.rs

Lokacija Posla:

Beograd, Srbija

Selidbe Beograd Posao