facebook selidbe beograd

Posao Selidbe Beograd

Rešili ste da pronadjete posao? Prošli vas nije zadovoljavao? Naša firma "kombi-kombi" selidbe Beograd se bavi profesionalnim selidbama i prevozom robe, i do sada smo obavili preko 12850 selidbi privatnih i fizickih lica. Zadovoljstvo naših radnika i njihovo poverenje nam je prioritet jer mi znamo da zadovoljan radnik čini i naše klijente zadovoljnim. Kod nas se vrednuje timski rad ali verujemo i u samostalne inicijatore. Podrazumevaju se razne beneficije ukoliko se dokazete kao vredan i kulturan radnik. Kod nas bonusi ne dolaze zbog godina staža, vec zbog inicijative koju ste pokazali. Mi ne zaposljavamo preko veze, kod nas svako dobija šansu. Verujemo da svaki radnik za može da donese promenu na bolje.

Profil Kandidata

Ukoliko posedujete iskustvo u segmentu Selidbi u Beogradu to je bonus prilikom odabira, ali ne i presudan faktor jer kroz praksu mozete naučiti puno toga i možda čak i prestici ljude sa dugogodišnjim iskustvom. Naravno - sve ovo ukoliko ste voljni da učite i dovoljno strpljivi.

Važni kriterijumi

 • Obavezno je da kandidati nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi nikakav krivični postupak
 • Da nemaju kaznene prekršaje za vožnju
 • Poželjno je da kandidati govore takodje Engleski jezik
 • Preferiramo kandidate koji znaju da cene posao, koji su tačni, odgovorni, kulturni i pedantni.

Kandidate ćemo ocenjivati ne samo po veštinama koje poseduju već i po utisku koji ostavljaju na nas i poverenju koje ulivaju - jer želimo da takav utisak ostave i na klijente agencije za selidbe KOMBI-KOMBI. Nase radno vreme je fleksibilno i zavisi od potreba klijenata. Ukoliko ste osoba koja odgovara ovom opisu, kontaktirajte nas - jedva čekamo da Vas upoznamo i uvrstimo u nasu ekipu! Za pocetak - dostavite Vas CV na nasu email adresu: office@kombi-kombi.rs !

Šta vi možete da očekujete od nas?

 • Plate do 150,000 RSD mesečno
 • Fleksibilno radno vreme
 • Bonusi na kraju meseca
 • Odmor (25 dana godišnje)
 • Team Bulding

Trudimo se da stvorimo zdravo radno okruženje gde se vaš glas ceni, gde sve možemo da se dogovorimo I gde ćemo zajedno rasti!


Tagovi - Selidbe Beograd Posao


Posao Beograd fizički radnici, Posao Beograd radnici za selidbe, Posao Beograd vozac kombija, Posao Beograd koordinator selidbe, Posao Beograd Menadzer Selidbe, Posao Beograd Majstori Za Montazu/Demontazu, Posao Beograd Radnici Za Utovar/Istovar, Posao Selidbe Beograd Prevoz Namestaja, Posao Selidbe Beograd Prevoz Robe, Radnici Za Selidbe Cene, Fizicki Radnici, Potrebni Radnici, Potrebni Vozaci Kombija, Potrebni Menadzeri, Potrebni Fizikalci


Otvorene pozicije

Ako vam je potreban posao, selidbe Beograd su jedan od placenijih poslova u Srbiji, a bas mi imamo otvorene sledece pozicije:

 • Menadžer: Osoba koja organizuje i koordinira selidbe
 • Vozač: Osobe koje vrše prevoz robe. Potrebna je dozvola "B" kategorije
 • Fizički radnik: Osobe za utovar/istovar robe i nameštaja

Datum Objavljivanja

3.Maj.2024

Konkurs otvoren do:

20.Jun.2024

CV Poslati na

Email: office@kombi-kombi.rs

Lokacija Posla:

Beograd, Srbija

Selidbe Beograd Posao