facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe i prevoz robe Zvezdara

Selidbe Zvezdara:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe na opštini Zvezdara - pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


O opštini Zvezdara: Prema informaciji iz 2016 godine, opština Zvezdara (nekada zvana Veliki Vračar) je imala 161,340 stanovnika, što je tada činilo oko 2,3% ukupne populacije Srbije. Danas je taj broj znatno veći. Zvezdara zauzima skoro čitav istočni deo Beograda i oko 4.1% teritorije opštine Zvezdara čini šumsko zemljište. Upravo zbog porasta broja stanovnika, i prelepe lokacije - selidbe na opštinu Zvezdara su danas vrlo aktuelne. Opština Zvezdara ima 4 katastarske opštine i 17 mesnih zajednica i naša agencije pruža usluge na svim tim lokacijama. Ako su baš Vama potrebne kombi selidbe Zvezdara i to bez obzira da li je u pitanju lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunaroda selidba, na pravom ste mestu. Mi radimo selidbe uz rezervaciju termina ali i hitno potrebne kombi selidbe. Za selidbu na Zvezdari je najbitnije da Vam je odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer ćete tako pojednostaviti sam proces selidbe i osloboditi se stresa.


selidbe zvezdara

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.

Možda Vam je potreban samo prevoz stvari i robe? Budite bez brige - mi pokrivamo i ovaj segment. Nikako ne morate da čekate da odredjeni trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu za 10ak ili mesec dana već kontaktirajte nas i dobićete brze i jeftine usluge prevoza robe ili nameštaja.Selidba Zvezdara - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas, bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Zvezdara | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Paliluli, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Palilule, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Selidbe Zvezdara - pokrivene lokacije (MZ)

Pokrivamo sledeće lokacije na Zvezdari:

Selidbe Bulbulder Selidbe Veliki Mokri Lug Selidbe Bojvode Mišića
Selidbe Vojvode Putnika Selidbe Vračarsko Polje Selidbe Vukov Spomenik
Selidbe Zvezdara Selidbe Zeleno Brdo Selidbe Lipov Lad
Selidbe Mali Mokri Lug Selidbe Mirijevo Selidbe Novo Mirijevo
Selidbe Severni Bulevar Selidbe Smederevski Djeram Selidbe Stevan Sindjelic
Selidbe Cirilo i Metodije Selidbe Slavujev Potok Selidbe Beograd

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidba Zvezdara - Novi Sad, Selidba Zvezdara - Niš, Selidba Zvezdara - Kragujevac, Selidba Zvezdara - Priština, Selidba Zvezdara - Subotica, Selidba Zvezdara - Zrenjanin, Selidba Zvezdara - Pančevo, Selidba Zvezdara - Čačak, Selidba Zvezdara - Kruševac, Selidba Zvezdara - Kraljevo, Selidba Zvezdara - Novi Pazar, Selidba Zvezdara - Smederevo, Selidba Zvezdara - Leskovac, Selidba Zvezdara - Užice, Selidba Zvezdara - Vranje, Selidba Zvezdara - Valjevo, Selidba Zvezdara - Šabac, Selidba Zvezdara - Sombor, Selidba Zvezdara - Požarevac, Selidba Zvezdara - Pirot, Selidba Zvezdara - Zaječar, Selidba Zvezdara - Kikinda, Selidba Zvezdara - Sremska Mitrovica, Selidba Zvezdara - Jagodina, Selidba Zvezdara - Vršac, Selidba Zvezdara - Bor, Selidba Zvezdara - Prokuplje, Selidba Zvezdara - Loznica, Selidba Zvezdara - Smederevska Palanka, Selidba Zvezdara - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Zvezdara kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.