facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe i prevoz robe Zemun

Selidbe Zemun:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe ili prevoza na opštini Zemun, ali i da je usluga profesionalna a ipak povoljna - na pravom ste mestu. Naša agencija Kombi-Kombi nudi sveobuhvatan spektar usluga koji obuhvata pakovanje, siguran utovar i istovar vašeg pokućstva, kao i preciznu montažu i demontažu nameštaja. Pored toga, obezbeđujemo i pouzdane opcije skladištenja za vaše stvari, ukoliko je to potrebno. Izradite plan selidbe koji je prilagođen vašim potrebama i mogućnostima, oslanjajući se na našu stručnost, efikasnost i pristupačne cene. Sa nama, selidba postaje bezbrižan proces, dizajniran da udovolji svim vašim zahtevima. Pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi!

Procena


Najbolje ocenjena agencija za selidbe u Zemunu

Mi se trudimo vise kako bi vi za manje novca dobili profesionalnu uslugu! I zato smo najbolje ocenjena agencija za selidbe i prevoz u Zemunu! Pogledajte sta drugi kazu o nama, preko 200 ocena a nijedna manja od ciste petice!


Selidbe Zemun

Selidbe Zemun

Selidbe Zemun glomaznih stvari

Selidbe glomaznih stvari Zemun

Selidbe Zemun bez lifta

Selidbe Zemun bez lifta


O opštini Zemun: Zemun je najstariji beogradski komšiluk i sigurni smo da ovaj grad u Beogradu krije možda i najlepše delove prestonice. Kaldrmisane, uske i autentične ulice, vidikovci i trgovi koji samo iskoče pred vama, u trenutku vas osvoje duhom Zemuna koji do danas ne jenjava. Teritorijalno, istorijski, politički i kulturno nije vezan Beograd, ali je u njegovom sastavu od 1934. godine. Najstariji naziv je bio Taurunum, i datira iz XII veka, a sadašnji naziv se pretpostavlja da je vezan za slovensku reč "zemlin" koja znači zemunice, u to vreme rasprostanjene na ovom prostoru.

Prvenstveno se razvijao kao samostalni grad, i danas Zemun ima sve što postoji i u samom centru Beograda. Zemun je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Kao deo prestonice, čini Beogradski kulturno-prosvetni centar a krasi ga i sopstveno pozorište "Madlenianum", koje je poznato po pozorišnim i operskim predstavama. Danas Zemun broji više od 180000 stanovnika.

Sve ovo iznad čini Zemun jednim od najlepših lokacija za život u Beogradu, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Zemunu utrostručio u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Zemun - bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite - takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana - kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.


selidbe Zemun

Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Selidbe Zemun - proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte - procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Zemun | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Zemunu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme - tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Selidbe Zemun - pokrivene lokacije (MZ)

Pokrivamo sledeće lokacije na Zemunu:

Selidbe 13. Maj Selidbe Altina Selidbe Batajnica
Selidbe Bački Ilovik Selidbe Vojni Put I Selidbe Vojni Put II
Selidbe Galenika Selidbe Gardoš Selidbe Govedji Brod
Selidbe Zemun Gornji Grad Selidbe Zemun Donji Grad Selidbe Železnička Kolonija
Selidbe Zemun Bačka Selidbe Zemun Polje Selidbe Zemunski Kej
Selidbe Jelovac Selidbe Kalvarija Selidbe Kamendin
Selidbe Karadjordjev Trg Selidbe Kolonija Zmaj Selidbe Mala Pruga
Selidbe Muhar Selidbe Meandri Selidbe
Selidbe Naselje Sveti Sava Selidbe Nova Galenika Selidbe Plavi Horizonti
Selidbe Zemun Novi Grad Selidbe Retenzija Selidbe Save Kovačevića
Selidbe Sutjeska Selidbe Djukovac Selidbe Crveni Barjak
Selidbe Šangaj Selidbe Školsko obro Selidbe Zemun

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidba Zemun - Novi Sad, Selidba Zemun - Niš, Selidba Zemun - Kragujevac, Selidba Zemun - Priština, Selidba Zemun - Subotica, Selidba Zemun - Zrenjanin, Selidba Zemun - Pančevo, Selidba Zemun - Čačak, Selidba Zemun - Kruševac, Selidba Zemun - Kraljevo, Selidba Zemun - Novi Pazar, Selidba Zemun - Smederevo, Selidba Zemun - Leskovac, Selidba Zemun - Užice, Selidba Zemun - Vranje, Selidba Zemun - Valjevo, Selidba Zemun - Šabac, Selidba Zemun - Sombor, Selidba Zemun - Požarevac, Selidba Zemun - Pirot, Selidba Zemun - Zaječar, Selidba Zemun - Kikinda, Selidba Zemun - Sremska Mitrovica, Selidba Zemun - Jagodina, Selidba Zemun - Vršac, Selidba Zemun - Bor, Selidba Zemun - Prokuplje, Selidba Zemun - Loznica, Selidba Zemun - Smederevska Palanka, Selidba Zemun - Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah - selidbe Zemun kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe - kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.