facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za selidbe Kragujevac - Beograd

Selidbe Kragujevac - Beograd:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe u Kragujevcu pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


selidbe Kragujevac

O opštini Kragujevac: Kragujevac je, posle Beograda i Novog Sada, jedna od popularnijih lokacija za pocetak vašeg novog zivota a samim tim i selidbu!

Sve ovo iznad čini Kragujevac jednim od lepših lokacija za život u Srbiji, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Kragujevacu duplirao u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Kragujevac bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Selidbe Kragujevac proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Kragujevac! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Kragujevac | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Kragujevacu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Cena Selidbe Kragujevac

Cena selidbe Kragujevac zavisi od više faktora:

 • Vremena trajanja selidbe
 • Da li se radi o lokalnoj selidbi u Kragujevac ili medjugradskoj selidbi
 • Da li se selite sa prizemlja ili sprata
 • Da li su ima potrebe za uslugom "montaža i demontaža nameštaja"
 • Da li zgrada poseduje lift i da li stvari mogu da udju u isti
 • Da li zgrada poseduje adekvatan parking / kakav je prilaz zgradi
 • Da li Vam je potrebna zaštita nameštaja
 • Da li vam je potrebna usluga pakovanja u kutije za selidbe
 • Da li Vam je potrebna usluga skladištenja
 • Koliko je radnika potrebno za Vašu selidbu

Usluge naše službe za selidbe na teritoriji Kragujevac

Naša služba za selidbe Kragujevac nudi sledeće usluge:

 • Lokalne, medjugradske i medjunarodne selidbe Kragujevac
 • Selidba ključ u ruke Kragujevac
 • Selidbe specijalnih tereta Kragujevac
 • Iznajmljivanje kombija Kragujevac
 • Montaža i demontaža nameštaja Kragujevac
 • Pakovanje i raspakivanje stvari Kragujevac
 • Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju Kragujevac
 • Skladištenje stvari Kragujevac
 • Prevoz robe Kragujevac Beograd
 • Kartonske kutije za selidbu Kragujevac i materijali za selidbu

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Kragujevac, Selidbe Kragujevac Niš, Selidbe Kragujevac Kragujevac, Selidbe Kragujevac Priština, Selidbe Kragujevac Subotica, Selidbe Kragujevac Zrenjanin, Selidbe Kragujevac Pančevo, Selidbe Kragujevac Čačak, Selidbe Kragujevac Kruševac, Selidbe Kragujevac Kraljevo, Selidbe Kragujevac Novi Pazar, Selidbe Kragujevac Smederevo, Selidbe Kragujevac Leskovac, Selidbe Kragujevac Užice, Selidbe Kragujevac Vranje, Selidbe Kragujevac Valjevo, Selidbe Kragujevac Šabac, Selidbe Kragujevac Sombor, Selidbe Kragujevac Požarevac, Selidbe Kragujevac Pirot, Selidbe Kragujevac Zaječar, Selidbe Kragujevac Kikinda, Selidbe Kragujevac Sremska Mitrovica, Selidbe Kragujevac Jagodina, Selidbe Kragujevac Vršac, Selidbe Kragujevac Bor, Selidbe Kragujevac Prokuplje, Selidbe Kragujevac Loznica, Selidbe Kragujevac Smederevska Palanka, Selidbe Kragujevac Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah selidbe Kragujevac kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.