facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za Kombi Selidbe: Beograd - Vrbas

Selidbe Vrbas:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe u Vrbasu pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


selidbe Vrbas

O opštini Vrbas: Vrbas je, posle Beograda i Novog Sada, jedna od popularnijih lokacija za pocetak vašeg novog zivota a samim tim i selidbu!

Sve ovo iznad čini Vrbas jednim od lepših lokacija za život u Srbiji, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Vrbasu duplirao u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Vrbas bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Selidbe Vrbas proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Vrbas! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Vrbas | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Vrbasu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Cena Selidbe Vrbas

Cena selidbe Vrbas zavisi od više faktora:

 • Vremena trajanja selidbe
 • Da li se radi o lokalnoj selidbi u Vrbas ili medjugradskoj selidbi
 • Da li se selite sa prizemlja ili sprata
 • Da li su ima potrebe za uslugom "montaža i demontaža nameštaja"
 • Da li zgrada poseduje lift i da li stvari mogu da udju u isti
 • Da li zgrada poseduje adekvatan parking / kakav je prilaz zgradi
 • Da li Vam je potrebna zaštita nameštaja
 • Da li vam je potrebna usluga pakovanja u kutije za selidbe
 • Da li Vam je potrebna usluga skladištenja
 • Koliko je radnika potrebno za Vašu selidbu

Usluge naše službe za selidbe na teritoriji Vrbas

Naša služba za selidbe Vrbas nudi sledeće usluge:

 • Lokalne, medjugradske i medjunarodne selidbe Vrbas
 • Selidba ključ u ruke Vrbas
 • Selidbe specijalnih tereta Vrbas
 • Iznajmljivanje kombija Vrbas
 • Montaža i demontaža nameštaja Vrbas
 • Pakovanje i raspakivanje stvari Vrbas
 • Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju Vrbas
 • Skladištenje stvari Vrbas
 • Prevoz robe Vrbas Beograd
 • Kartonske kutije za selidbu Vrbas i materijali za selidbu

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Vrbas, Selidbe Vrbas Niš, Selidbe Vrbas Kragujevac, Selidbe Vrbas Priština, Selidbe Vrbas Subotica, Selidbe Vrbas Zrenjanin, Selidbe Vrbas Pančevo, Selidbe Vrbas Čačak, Selidbe Vrbas Kruševac, Selidbe Vrbas Kraljevo, Selidbe Vrbas Novi Pazar, Selidbe Vrbas Smederevo, Selidbe Vrbas Leskovac, Selidbe Vrbas Užice, Selidbe Vrbas Vranje, Selidbe Vrbas Valjevo, Selidbe Vrbas Šabac, Selidbe Vrbas Sombor, Selidbe Vrbas Požarevac, Selidbe Vrbas Pirot, Selidbe Vrbas Zaječar, Selidbe Vrbas Kikinda, Selidbe Vrbas Sremska Mitrovica, Selidbe Vrbas Jagodina, Selidbe Vrbas Vršac, Selidbe Vrbas Bor, Selidbe Vrbas Prokuplje, Selidbe Vrbas Loznica, Selidbe Vrbas Smederevska Palanka, Selidbe Vrbas Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah selidbe Vrbas kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.