facebook odnosenje starog namestaja

Odnošenje starog nameštaja

odnosenje nepotrebnog nameštaja beograd

Napokon ste odlučili da se rešite starog nameštaja? Bez obzira da li je u pitanju stari nasleđeni nameštaj koji više ne odgovara vašem ukusu, ili potpuno izlizana sofa koja je odslužila svoje, mi smo tu da vam pomognemo. U našoj kompaniji pružamo profesionalnu uslugu odnošenja starog nameštaja. Naš tim stručnjaka je opremljen svim neophodnim alatima da se postara za vaš nameštaj, bez obzira na njegovu veličinu ili težinu. Od malih stolica do velikih ormara, sefova, klavira - nema posla koji ne možemo da obavimo.


Što bi ste se vi mučili kada mi imamo radnu snagu?


odvoz nepotrebnih stvari beograd klavir

Naš tim stručnjaka za odnošenje starog nameštaja čini grupa iskusnih radnika opremljenih svim potrebnim alatima: šrafilice, bušilice, hilti, brusilice, apsolutno sve što je potrebno da se vaš dom ulepša. Njihova stručnost garantuje brzo, efikasno i sigurno uklanjanje svih vrsta nameštaja iz vašeg stana, kuće ili kancelarije.


Koristimo kombi vozila za prevoz vaših nepotrebnih stvari

odvoz nepotrebnih stvari beograd kombi

Raspolažemo sa modernim i prostranim kombi vozilima koji su specijalno dizajnirani za transport teških i kabastih predmeta. Nezavisno od veličine i težine vašeg nameštaja, naša vozila su opremljena za njegovu sigurnu prenosivost do deponije. Utovarni prostor naših vozila je 4.3m x 1.9m x 1.9 m tako da sve što imate može da stane u jednoj turi!

Odnošenje bele tehnike iz stana

Ne morate više brinuti o teškim frižiderima, šporetima ili mašinama za veš koje vam više ne trebaju. Naša usluga odnošenja bele tehnike iz stana je jednostavna, brza i vrlo povoljna. Vaše je samo da nas pozovete, a ostalo prepuštate nama.

Odnošenje nepotrebnih stvari

odvoz nepotrebnih stvari beograd komoda

Bilo da su u pitanju kutije puni starih knjiga, nepotrebnog garderobe ili neispravne elektronike, mi smo tu da vam pomognemo. Naša usluga odnošenja nepotrebnih stvari omogućava vam da bez muke povratite prostor koji su zauzimali nepotrebni predmeti.

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Odnošenje nepotrebnog nameštaja, bele tehnike i ostalih stvari koje nam trenutno zauzimaju mesto u stanu, na tavanu ili podrumu ne mora biti stresno i iscrpljujuće. S našim stručnim timom i prilagođenim vozilima, obezbedićemo vam brzu i efikasnu uslugu po veoma povoljnoj ceni. Ne dozvolite da vam nepotrebne stvari zauzimaju prostor. Pozovite nas danas i očistite svoj dom od svega što vam više ne treba.

Profesionalna usluga

Naš tim stručnjaka se brine o svemu - od demontaže, nošenja i utovara do transporta i odvoza na deponiju. Takodje - nudimo sve vrste usluga, montažu/demontažu, rušenje zidova, skidanje lamperije, sečenje armature brusilicom, uklanjanje pločica, odnošenje šuta, baš sve što je potrebno da osvežite Vaš dom! Uz našu pomoć, možete lako preurediti svoj prostor i rešiti se nepotrebnih stvari koje su vam postale teret.

Iskusna Radna Snaga

Naša ekipa ima 11 godina iskustva u odnošenju različitih vrsta predmeta, bez obzira na njihovu veličinu, težinu ili oblik, kao i u bilo kojim drugim poslovima za preuredjenje Vašeg doma! Naš cilj je da pružimo brzu, sigurnu i efikasnu uslugu bez ikakvih neugodnosti za vas.

Čišćenje podruma i tavana

Podrumi i tavani često postaju neiskorišćeni prostori u kojima se tokom godina nakuplja različit vrsta otpada, nepotrebnih stvari i kabastog smeća. Od starih nameštaja, kutija punih zaboravljenih uspomena, do neupotrebljivih električnih uređaja i odjevnih predmeta, ovi prostori mogu postati pravi izazov kada je reč o održavanju reda i čistoće. Naša usluga čišćenja podruma i tavana nudi vam sveobuhvatno rešenje za pretvaranje ovih zapostavljenih delova vašeg doma ili poslovnog prostora u uredne i funkcionalne prostore.
Naš tim profesionalaca pristupa svakom zadatku sa detaljnom pažnjom, koristeći se najefikasnijim metodama i alatima za uklanjanje svih vrsta otpada. Počevši od prvog koraka, procene obima posla, pa sve do završne faze čišćenja, naš cilj je da oslobodimo vaše podrumsko i tavansko prostor od svih nepotrebnih stvari, omogućavajući vam da bolje iskoristite ovaj prostor. Brzo dolazimo na vašu adresu i za manje od sat - čišćenje podruma i tavana je gotovo!

Zašto odabrati KOMBI-KOMBI za vašu uslugu odvoza nepotrebnog nameštaja?

Odabir naše firme usluge odvoza nepotrebnih stvari na deponiju znači:

 • Brzo i efikasno uklanjamo sve nepotrebne stvari
 • Profesionalna a povoljna cene usluge
 • Kompletna usluga - od nošenja do odvoza
 • Oprema za sve vrste poslova : demontaža, rušenje, sečenje
 • EKO-SVESNOST (ne ostavljamo stvar pored vašeg kontejnera!)
 • Nismo "DIVLJA" firma - imamo svoj PIB i zahvalne klijente

Cena odnošenja starog nameštaja

Cena odnošenja starog nameštaja u Beogradu se kreće od 3500RSD, pa na gore. Cena zavisi od spratnosti objekta, količine nameštaja, komada velike težine (preko 100kg) i udaljenosti stana/kuće od mesta utovara. Kontaktirajte našeg koordinatora na broj 066/50-40-30-9 i informišite se o tačnoj ceni.

Odnošenje kabastog smeća cena

Cena odnošenje kabastog smeća (sa plaćenim ulazom na deponiju) se kreće od 11000 din po turi (pun kombi) a ako je naš utovar cena se kreće od 17000 din. Ukoliko se radi o manjoj količini nameštaja, tipa jedan krevet, cena se kreće već od 3000 RSD. Cena odvoza kabastog smeća zavisi od toga čiji je utovar, vaše lokacije, spratnosti, lifta, količine i vrste kabastog smeća zato su cene i prikazane "od". Ostvarite popust od 20% na uslugu ako nas kontaktirate putem online forme!

Ne zagadjujte Beograd - podignimo EKO Svest!

U poslednje vreme, često nam klijenti tokom razgovora spomenu da su dobili "malo povoljniju cenu" od drugih firmi. Nažalost, mnogi od njih se kasnije ponovo obrate nama, nezadovoljni uslugom tih istih firmi koje su ostavile njihov nameštaj neadekvatno odložen - pored zgrada, uz kontejnere, ili čak na ulici, stvarajući ne samo estetski problem već i ekološki.

Molimo vas, ne doprinosite zagađenju Beograda koristeći usluge koje su na prvi pogled "povoljnije". Ovakvim izborom ne samo da riskirate neprofesionalnu uslugu, već i direktno štetite ekološkoj svesti grada. Izaberite pouzdane servise koji poštuju i vaše stvari i naše okruženje.

Odnošenje starog nameštaja gradska čistoca - Zašto čekati prvi vikend u mesecu?

Odnošenje starog nameštaja gradska čistoca : Tradicionalno, JKP "Gradska čistoća" organizuje akciju besplatnog odnošenja kabastog otpada samo prvog vikenda svakog meseca. Tokom ove akcije, građani mogu ostaviti svoj nepotreban kabasti otpad pored kontejnera, koji se potom odnosi sa ulica Beograda. Međutim, što ako vam hitno treba da oslobodite prostor? I šta ako vi živite na petom spratu i ne možete sami da snesete vaš nameštaj do dalekog kontejnera?

Naša usluga odnošenja starog nameštaja je dostupna 24/7, bez čekanja na specifičan datum ili vreme. Bez obzira na količinu otpada, naš tim je spreman da odmah reaguje i pruži vam uslugu odnošenja, čime štedimo vaše vreme, snagu i olakšavamo vam organizaciju prostora.

Prednosti naše usluge za odnošenje starog nameštaja:

 • Dostupnost 24/7: Ne ograničavamo se na prvi vikend u mesecu. Naša usluga je dostupna svakog dana u godini, u bilo koje doba dana ili noći.
 • Hitne intervencije: Ako vam je potrebno odnošenje nameštaja 'za danas', mi smo pravi izbor za vas.
 • Efikasnost i profesionalnost: Brzo i efikasno čišćenje vašeg prostora od nepotrebnih stvari bez dodatnih briga.

Ne dozvolite da nepotrebne stvari zauzimaju prostor u vašem domu. Pozovite nas i oslobodite prostor kada vama odgovara!

Informacije o usluzi odvoza na deponiju

 • Kategorija: Usluge
 • Tip usluge: Odvoz na deponiju
 • Cena po km: od 100 RSD
 • Cena po turi: od 3000 RSD

Odvoz na deponiju - opis usluge

Ova usluga obuhvata utovar nepotrebnog namestaja ili bele tehnike u kombi vozilo, transport, placanje takse za deponiju, i istovar iz kombi vozila.

Odnošenje nepotrebnog nameštaja cena

Cena usluge odnošenja nepotrebnog nameštaja, tehnike i stvari zavisi od količine nameštaja, predmeta velikih težina, spratnosti i takse za deponiju. Početna cena za idealne uslove je od 3000 RSD.