CENA SELIDBE, CENOVNIK SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA


Cenovnik naše agencije za selidbe KOMBI-KOMBI je detaljno prikazan u TABELI . Tu možete dobiti najpribližniju cenu za paket usluga koji Vam je potreban. Takodje, naša agencija kombi-kombi.rs je jedina na tržištu koja je kreirala KALKULATOR cene selidbe Beograd u kom možeš da selektuješ predmete selidbe i upišeš kilometražu i odmah dobiješ približnu cenu za tvoju selidbu!


Niste pronašli odgovarajuću ponudu za svoju selidbu u Beogradu? Sumnjate da su te cene malo previsoke? Da li želite ponudu koja je realno realna? Dajemo vam priliku da sami odredite cenu sa našim jedinstvenim proizvodom 'cenjkaj se za svoju selidbu'!
Samo popunite formu ispod, navedite šta sve selite i koliko ste spremni da platite. Mi smo tu da razmotrimo svaku ponudu i da se potrudimo da vam izađemo u susret! Dobrodošli u Beograd, grad gde je sve moguće, pa čak i cenkanje za selidbu. Popunite formu, i zaigrajte igru cenkanja i započnite svoju selidbu avanturu na najpravedniji mogući način! Idite direktno na uslugu: CENJKAJ SE SAD - KLIKNI ME! i zavrti kolo sreće!


selidbe beograd cena

Za početak, pokušaćemo što preciznije da odgovorimo na pitanje "Koja je cena selidbe u Beogradu?". Dakle, cena selidbe u Beogradu se pored navedenih usluga formira i u zavisnosti od mnogih drugih faktora poput veličine selidbe, dostupnosti lifta na lokacijama selidbe i njihovom veličinom, udaljenosti parkinga od objekta iz kog se selite i u koji se selite, broja radnika, postojanja specijalnih predmeta selidbe (predmeti velike težine ili visine) i drugih. Svaka selidba je jedinstvena i zbog toga cena selidbe u Beogradu varira. Ukoliko želite da dobijete tačnu procenu cene selidbe - najbolje je da kontaktirate našeg koordinatora koristeći broj telefona sa sajta, tako ćete dobiti preciznu analizu cene selidbe, a samim tim i najbolju ponudu za Vašu selidbu. Ako koordinator Selidbe Beograd smatra da nema dovoljno informacija te ne moze da stvori adekvatnu sliku, poslacemo procenitelja do Vaseg doma kako bi Vam dali preciznu ponudu. Neophodno je i da razumete da jeftino nije uvek i najbolje. Ali profesionalno jeste.

Naša firma nudi raznovrsne prevozne usluge po veoma pristupačnim cenama. Najbolje je da nas kontaktirate - jer je procena cene selidbe BESPLATNA, bilo da se radi o dolasku na vašu adresu ili procenu putem telefona! Evo i nekoliko generalnih smernica za cene: Za standardni kombi prevoz unutar grada, naplaćujemo 4000 RSD, sa vozilom dimenzija 4.1m x 1.9m x 1.85m, dok je cena po kilometru 60 RSD. Za prošireni kombi prevoz, cena u gradu iznosi 5000 RSD, sa dimenzijama vozila 4.3m x 1.9m x 1.85m, i 70 RSD po pređenom kilometru. Za kamionski prevoz do 3.5T, naplaćujemo 7000 RSD za usluge unutar grada. Ovi kamioni imaju kapacitet do 3.5t i dimenzije 4.1 x 2.1 x 2.1m, a cena po kilometru je 120 RSD. Kamion sa utovarnom rampom, savršen za teže terete, stoji 9000 RSD unutar grada, takođe po ceni od 120 RSD po kilometru. Pored prevoza, nudimo i usluge najma radnika. Najam radnika bez usluge prevoza košta 1500 RSD po satu. Ukoliko vam je potrebna kombi selidba sa dva radnika, cena se kreće od 3000 do 20000 RSD, zavisno od broja časova ili specijalnih tereta, dok selidba kamionom sa četiri radnika varira od 12000 do 34000 RSD, takodje zavisno od uslova. Takođe nudimo prevoz i selidbe pikap vozilom, koje je idealno za manje selidbe ili brze prevoze. Cena u gradu iznosi 3500 RSD, a 70 RSD po kilometru van grada. Za selidbe pikap vozilom sa dva radnika, cena se kreće od 4000 do 15000 RSD. Za pakovanje, nudimo kutije standardnih dimenzija 60x40x40 po ceni od 240 RSD po komadu, ali i veće.


NAJPOVOLJNIJE CENE SELIDBE I PREVOZA U BEOGRADU

Najpovoljnije cene selidbe i prevoza u Beogradu i celoj Srbiji. Kontaktirajte nas i uverite se. Dakle - bez obzira da li su u pitanju hitne, jeftine selidbe, najjeftinija i pre svega najprofesionalnija usluga koju mozete dobiti na teritoriji Beograda. Kod nas su povoljne cak i selidbe u inostranstvo. Besplatna procena cene selidbe u Beogradu.

cena selidbe beograd

Bez obzira da li je selidba u neki drugi kraj Beograda, ili čak selidba u drugi grad pa cak i selidba u drugu zemlju. KOMBI-KOMBI.RS Selidbe Beograd 24h sa 365 radnih dana u godini i kombi prevoz robe i nameštaja Beograd. Imamo profesionalan tim za selidbe koji mogu da profesionalno odgovore svim Vašim potrebama za preseljenje bilo gde u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu. Pogledajte naš detaljan cenovnik usluga selidbi i kombi prevoza i uverite se da smo najpovoljniji, ako ne najpovoljniji - onda zasigurno najsigurniji i najprofesionalniji. Ukoliko imate specifičnu selidbu pošaljite nam zahtev na mail koji se nalazi na našoj kontakt strani. Obavestićemo Vas o ceni te selidbe u Beogradu ili bilo kom delu grada u koji se selite (Zemun, Novi Beograd, Batajnica, Mirijevo, Kaluđerica, Grocka itd.). Ukoliko se selite iz ili u Beograd iz nekog grada u Srbiji ili bilo gde u svetu pozovite nas i napravićemo zajedno najbolju strategiju, rutu i cenu.


Selidbe - AKCIJSKE CENE


selidbe beograd cena

Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI.RS objavljuje da je od danas u toku prolećna akcija na sve usluge vezane za selidbe i prevoza robe. Pozovite kontakt telefon službe za selidbu za sve dodatne informacije. Servis za profesionalne selidbe u Beogradu odobrava i popust za penzionere, studente i invalide. Naša agencija za selidbe Beograd je tu zbog Vas, obratite nam se za sve moguće tipove i vrste dodatnih usluga selidbe. Nas koordinator za selidbu ce Vas uputiti u kompletan proces. Kada je reč o selidbama polazna tačka je besplatna procena cene selidbi putem telefona! Život u gradu kao što je Beograd ima dosta prednosti, ali pojedini problemi mogu nastati kada dođe vreme za selidbu. Mi efikasno resavamo apsolutno svaki od njih! Ukoliko su Vam potrebne selidbe Novi Beograd ili selidbe u samom centru grada, ili bilo gde u Srbiji, mozda samo transport namestaja? Nama je potpuno svejedno, jer pokrivamo sve gradove i njihove delove.

Selidbe i prevoz nameštaja Beograd kombijem

koja je cena selidbe u beogradu

Selidbe kombijem i kombi prevoz robe u Beogradu danas je najefikasniji način selidbe. Tako Vaše stvari stižu na određeno mesto u tačno dogovoreno vreme bilo kojom rutom, jer kombi vozila nemaju ogranicenja u tom smislu. Naša kombi vozila su veoma bezbedna i pouzdana, opremljena najnovijom pratećom opremom koja je neophodna za siguran i profesionalan transport Vaših stvari.

Zašto izabrati našu firmu za prevoz i selidbe Beograd?

Kada su u pitanju firme za selidbe Beograd, njih je svakako mnogo. Međutim, ukoliko tražite firmu za profesionalne, sigurne i brze selidbe u Beogradu, gde vam fokus nije da ustedite par hiljada dinara, već da se posao obavi najbolje moguće - na pravom ste mestu. Radimo profesionalno, odgovorno, i uz nas necete imati nijedan problem, a mnogo problema zna da iskrsne ukoliko je uz Vas neka firma za selidbe Beograd koja to radi samo da bi otaljala posao i zaradila neki dinar na brzaka, a vaše stvari tretira kao nevažne (ko da je tudje). Moramo da Vas upozorimo da je mnogo takvih agencija i da trebate da obratite paznju. Mi vršimo selidbe u Beogradu kao i jeftin kombi prevoz robe i nameštaja u Srbiji - i nikada se nije desilo da neko bude nezadovoljan našom uslugom. Isto važi i za kamionski prevoz Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji, mi sve možemo. Naša firma radi cak i međunarodne selidbe u inostranstvo ali i selidbe iz inostranstva. U našoj firmi zaposleni su isključivo radnici koji pre svega odgovorno rade svoj posao selidbe, ujedno su veoma ljubazni i predusretljivi, tako da se na njih možete osloniti tokom usluge selidbe u Beogradu, ucinice Vam cak i ono za sta nisu placeni, samo kako bi Vi bili zadovoljni. Za kombi prevoz Beograd nama ne predstavlja problem tako da se za selidbe kombijem u Beogradu možete u potpunosti osloniti na nas. Za kamionski prevoz Beograd poznajemo odlično svaku ulicu, deo, kraj, naselje, lokalitet. Bilo da je u pitanju centar Beograda ili udaljena opština u Beogradu koja pripada nekom prigradskom naselju, mi smo tu za Vas.

selidbe beograd

Kako se vrsi proces selidbe Beograd?

Bukvalno za ceo proces selidbe Beograd (Selidbe BG) mi smo tu od početka do samog kraja. Sve počinje vašim pozivom ili kontaktom preko mail-a, opišete nam količinu stvari za seljenje. Mi Beograd odlično poznajemo tako da necete gubiti vreme za nepotrebna objasnjavanja. Zatim nam kažete gde se nalazite i gde treba preseliti stvari, robu. Takođe selimo i nameštaj, muzičke instrumente, kafić, restoran, firmu, poslovni prostor. Radimo i selidbe firmi, pogotovo selidbe IT firmi, vrtića, igraonica, ordinacija, solarijuma, pekara, štamparija, prodavnicu ili najcesce selidbe kuća, selidbe stanova, selidbe vikendica. Telefonom možemo okvirno reći koja bi bila cena selidbe Ali srećom to sa nama nikad nije slučaj. Ipak, kod nas znamo da je najbolje da za cenu selidbe u Beogradu naš profesionalni procenitelj dođe na vasu kućnu adresu, pogleda količinu stvari za selidbu, koliko ima nameštaja i ostalog pokućstva i koja je vaša krajnja destinacija. Takođe i da proceni koliko je radnika potrebno i da li su potrebne kombi selidbe Beograd ili kamionski prevoz u Beogradu. Nakon toga u tacno dogovoreno vreme dolazimo i pruzamo usluge seldbe koju smo dogovorili. Prevoz kombijem ili prevoz kamionom i sve Vaše stvari biće maksimalno bezbedno prebačene na željenu destinaciju.

Zašto unajmiti kombi-kombi.rs selidbe Beograd?


Besplatna procena cene selidbe

Procena troškova odnosno procena cene selidbe je apsolutno besplatna ukoliko se radi putem telefona ili email-a. Vrlo je bitno da se potrudite da detaljno objasnite detalje vaše selidbe (lokacije, dostupnost lifta, spisak stvari itd..) i ako ste u mogućnosti - slikate predmete. Naš operater će nakon toga moći da vam da našu najbolju i najtačniju ponudu.


Višegodišnje iskustvo u selidbama

Naše iskustvo od preko 12 godina u selidbama u Beogradu vam je garancija da je svaki predmet vaše selidbe u pravim rukama, i da nećete morati da se brinete o detaljima. Ozbiljnost i odgovornost naših zaposlenih je nešto čime se ponosimo i na čemu pre svega insistiramo! Negujemo tim perfekcionista i želimo da obavimo svaku dodeljenu selidbu tako da iza sebe ostavimo samo reči hvale.


Odnos izmedju cene selidbe/kvalitet usluge

Ukoliko odaberete našu agenciju za selidbe možete biti sigurni da ćete dobiti najprofesionalniju uslugu na tržištu. Stoga, odnos kvaliteta i cene naših usluga je naša prednost u odnosu na sve ostale agencije za selidbe.


Zaštita svakog predmeta selidbe

Nakon dolaska na početnu lokaciju selidbe, stvari prvo zaštićujemo i osiguravamo kartonom i streč folijom da bi bile sigurne i ostale neoštećene. Sigurnost vaše imovine nama je od posebne važnosti. Osim o nameštaju ili drugim predmetima koje selimo naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti prostora iz i u koji vas selimo, jer su ivice zidovi, vrata i njihovi štokovi skloni oštećenjima. Tome pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni nakon završenog posla kako bi nas mogli preporučiti prijateljima, komšijama ili poznanicima.


Demontaža i montaža nameštaja

Ukoliko je nameštaj u delovima i postoji potreba za demontažom, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u novom prostoru u koji se selite. Za tu svrhu prilikom selidbe uvek angažujemo radnika više, koji je obučen i profesionalac za tu vrstu posla.


Pouzdana i 100% sigurna usluga

Upravo zato vam dajemo garanciju, u punoj vrednosti predmeta, da će predmeti nakon preseljena ostati u istom stanju kao i kad smo ih i preuzeli. Nazalost, u boljem ne mogu biti :). Svaka selidbe je sama po sebi stresna, ali ako unajmite nas, potpuno cete se osloboditi stresa povezanog sa selidbom. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici, sa liftom ili bez, uvek možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na nabolji i najsigurniji mogući način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnosti prepustite nasem iskustvu. Nedostatak lifta u objektu, teške stvari, usko stepenište i hodnici za nas ne predstavljaju nikakav problem jer se naše iskustvo tad rasplamsava.

Hiljade i hiljade selidbi, i toliko zadovoljnih mušterija širom Srbije, Beograda ali i inostranstva su naša najbolja reklama. Naši klijenti svaku sledeću selidbu poveravaju isključivo nama jer su se uverili u kvalitet, a pored toga uvek nam stižu pozivi kao preporuke naših zadovoljnih klijenata svojim prijateljima kao i rodbini. Zato nas odmah kontaktirajte!!!

Kombi prevoz i selidbe u Beogradu - brzo, pouzdano i bezbedno

Tražite pouzdan i efikasan prevoz i selidbe u Beogradu? Mi smo vaša idealna opcija! Sa dugogodišnjim iskustvom u industriji prevoza i selidbi, nudimo usluge koje su prilagođene vašim potrebama. Bez obzira na to da li se radi o preseljenju stana, kancelarije ili prevozu robe, mi vam garantujemo siguran i brz transport uz najbolje cene na tržištu.

Naš tim stručnjaka poseduje sve neophodne veštine i opremu da se uhvati u koštac sa bilo kojim izazovom u vezi sa prevozom i selidbama. Naši vozači su licencirani i poseduju godine iskustva u vožnji i rukovanju sa teretom, a naši radnici su obučeni za rukovanje sa vašim dragocenim stvarima na najbolji mogući način.

Naša usluga prevoza i selidbi u Beogradu uključuje sve: od pakovanja i utovara, do transporta i istovara vašeg tereta. Bez obzira na veličinu vaše selidbe ili prevoza, mi smo tu da vam pomognemo da se preselite bez stresa i nevolja. Pored toga, nudimo i skladištenje na sigurnom mestu, ukoliko vam je potrebno.

Koristimo samo najbolju opremu i vozni park za naše usluge, a naša vozila su potpuno opremljena kako bi vaša roba bila zaštićena u svakom trenutku. Naša usluga je pouzdana i efikasna, a mi se uvek trudimo da vaše potrebe budu na prvom mestu.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim uslugama prevoza i selidbi u Beogradu. Naš tim će vam rado pomoći i dati vam besplatnu procenu usluga i ponudu koja će odgovarati vašem budžetu. Izaberite nas za vaš sledeći prevoz ili selidbu u Beogradu i uživajte u sigurnom i bezbrižnom prevozu!

Selidbe Beograd cena po uslugama | Tabelarni prikaz

U tabeli ispod mozete naci cene po uslugama. Cena zavisi i od gore navedenih parametara. Pokusajte da napravite detaljni spisak predmeta selidbe i pronadjite ih ispod kako bi sami stvorili sliku o ceni.


Sekcija Ime usluge Cena
Kombi Prevoz Robe Prevoz robe bez radnika od 3500 RSD
Kombi Prevoz Robe Prevoz robe sa našim utovarom/istovarom od 5000 RSD
Kombi Prevoz Robe Cena po kilometru (cena po km) lokalni prevoz robe 120 RSD
Kombi Prevoz Robe Cena po kilometru (cena po km) medjugradski prevoz robe 150 RSD
Kombi Selidbe Kombi Selidbe bez radnika od 3500 RSD
Kombi Selidbe Prevoz robe sa našim utovarom/istovarom od 5000 RSD
Kombi Selidbe Cena po kilometru (cena po km) lokalne selidbe 125 RSD
Kombi Selidbe Cena po kilometru (cena po km) medjugradske selidbe 155 RSD
Kombi Selidbe Kombi selidba ključ u ruke od 8000 RSD
Kombi Selidbe Medjugradske kombi selidbe od 4000 RSD
Kombi Selidbe Medjunarodne kombi selidbe od 30000 RSD
Prevoz robe Medjugradski transport robe od 3000 RSD
Prevoz robe Medjunarodni transport robe od 24000 RSD
Iznajmljivanje kombija Iznajmljivanje kombija na sat 1200 RSD
Iznajmljivanje kombija Iznajmljivanje kombija na dan 6000 RSD
Skladištenje Skladištenje nameštaja/robe na dan od 400 RSD
Skladištenje Skladištenje nameštaja/robe na mesec dana od 8000 RSD
Prevoz nepotrebnih stvari Prevoz šuta na deponiju od 1000 RSD
Prevoz nepotrebnih stvari Prevoz nameštaja na deponiju od 800 RSD
Prevoz nepotrebnih stvari Doniranje nameštaja u dobrotvorne svrhe od 700 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža polica 1300 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža polica 700 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža jednokrilnog ormara 1100 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža jednokrilnog ormara 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža dvokrilnog ormara 1400 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža dvokrilnog ormara 600 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža četvorokrilnog ormara 2300-4300 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža četvorokrilnog ormara 1000 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža trpezarijskog stola 1000 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža trpezarijskog stola 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža kancelarijskog stola 1200 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kancelarijskog stola 600 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža stola za konferenciju 1800 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža stola za konferenciju 650 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža klub stočića 750 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža klub stočića 450 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža stolica 650 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža stolica 450 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža ugaonih garnitura 1000-6500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža ugaonih garnitura 600-3000 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža kreveta (singl krevet) 1200 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kreveta (singl krevet) 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža kreveta (bračni krevet) 1800 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kreveta (bračni krevet) 800 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža bebi kreveta 1200 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža bebi kreveta 600 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža komoda 1000 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža komoda 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža lustera 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža lustera 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža garnišni 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža garnišni 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Montaža čiviluka 500 RSD
Montaža/demontaža nameštaja Demontaža čiviluka 250 RSD
Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 60x50x50 250 RSD
Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 40x40x40 220 RSD
Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 63x32x35 175 RSD
Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 60x40x20 205 RSD
Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 80x60x50 650 RSD
Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 40x30x20 90 RSD
Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 50x30x20 115 RSD
Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 70x40x40 190 RSD
Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 60x50x50 260 RSD
Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 40x30x40 125 RSD
Materijal za selidbe Kartonska kutija za garderobu sa šipkom 50x50x120 990 RSD
Materijal za selidbe Kartonska kutija za arhivu sa poklopcem 49x33x31 220 RSD
Materijal za selidbe Karton u rolni 1.6m x 10m - 16m2 1050 RSD
Materijal za selidbe Omotni papir 1 kg - 60x40 250 RSD
Materijal za selidbe Kartonske kutije za tegle - 12 mesta. 40x30x16.5 110 RSD
Materijal za selidbe Kutije za flaše 6/0.75l 90 RSD
Materijal za selidbe Kutije za flaše 6/1l 115 RSD
Materijal za selidbe Lepljiva traka 50 m x 5 cm 200 RSD
Materijal za selidbe Dvoslojna pucketava folija mini rolna 60cm x 50m, 30m2 1900 RSD
Materijal za selidbe Streč folija - rolna 2.5 kg 1100 RSD
Materijal za selidbe Kartonski uglovi/table za zaštitu ivica. 10x10x200 cm 60 RSD
Odnošenje starih stvari Odnošenje starog nameštaja 3500 RSD
Odnošenje starih stvari Odnošenje kabastih - teških stvari 4500 RSD
Odnošenje starih stvari Odnošenje bele tehnike 3600 RSD

Kalkulator Cene Selidbe Beograd

Iskoristi kalkulator cene selidbe kako bi sam proračunao približnu cenu tako sto ces štiklirati predmete selidbe, ali i popuniti dodatne informacije poput dostupnosti lifta i kilometraže izmedju lokacija selidbe!


Predmet Broj Komada Montaža/Demontaža
Jednokrilni Ormar
Dvokrilni Ormar
Sto
Stolice
Krevet samac
Dvosed
Trosed
Bracni Krevet
Ugaona garnitura
Komoda
Kuhinjski Elementi
Stvari u kutijama - lake
Stvari u kutijama - teške
OBAVEZNO POPUNITI
Kilometraza izmedju lokacija
Prisutnost lifta
UKUPNO RSD

Cenjkaj se za svoju selidbu ili prevoz u Beogradu!

Da li ste spremni za selidbu u Beogradu, ali vas muči misao o tome koliko će to koštati? Razumemo vas! I zato želimo da vam ponudimo jedinstvenu priliku - kod nas se možete 'cenjkati za svoju selidbu'! Da, dobro ste pročitali! Sada imate moć da odredite vlastitu cenu za vašu selidbu. Bez obzira da li selite kompletnu kuću, trosoban stan ili samo one teške, nespretne kauče koje ste obećali svom prijatelju da ćete preneti. Sve što treba da uradite je da popunite formu ispod. Navedite šta sve selite, gde selite i najvažnije - koliko biste voleli da platite za tu uslugu. A mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret. Imajte na umu, ovo je Beograd, grad gde sve može. Kod nas se i selidba može pretvoriti u cenkanje na pijaci. Ali umesto sveže paprike, paradajza i krompira, ovde se cenjkamo za kutije, nameštaj i, naravno, vaš miran prelazak u novi dom. Pa, šta čekate? Zaigrajte igru cenkanja i počnite svoju avanturu selidbe u Beogradu sa nama. 'Cenjkaj se za svoju selidbu' je naša parola, a vaša selidba može biti lakša i pristupačnija nego što ste ikada zamišljali.

Cenjkaj se! | Forma za Selidbe Beograd

O nama

kombi-kombi.rs vrši selidbe u svim delovima Beograda, ali i Srbije, medjutim dajemo poseban akcenat na Beograd, jer smo selili ljude na svim njegovim opštinama, i znamo ga u dusu. Sve tipove stanova, zgrada, kao i raspored ulica imamo u malom prstu. I jako je bitno da firma koja vas seli zna o cemu pricate. Mi vam stedimo i vreme i novac.


Zašto ne bi sam organizovao i uradio svoju selidbu?

Iako selidba deluje lako, verujte da trebate da se oslonite na naš savet - i da selidbe ipak ne organizujete i radite sami, već da za to angažujete profesionalce u tom poslu - zato smo za vas napisali i blog artikl "Da li unajmiti agenciju za selidbe?". Svaka selidba je vrlo specifična, veoma je tezak posao i oduzima dosta vremena, snage ali i živaca.


Vrsta prevoza

Za apsolutno sve vrste selidbi i usluga, a opet u zavisnosti i od količine stvari kao i njihovog gabarita na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost nasih vozila je uvek potpuno čista, dezinfikovana i plus utovarni prostor je potpuno tapaciran.


Brzi tagovi: selidbe beograd cena , selidbe beograd iskustva , selidbe srbija , moja selidba , selidbe cena , kombi selidbe beograd , selidbe beograd posao , selidbe novi beograd , kombi za selidbe , medjugradske selidbe , selidbe , selidba


Popularno:

  • Selidbe Beograd
  • Selidbe kuce Beograd (): od 80e
  • Selidbe stana Beograd (): od 80e
  • Selidba ključ u ruke Beograd (): od 150e
  • Montaža/Demontaža nameštaja Beograd (): od 15e
  • Odvoz namestaja i bele tehnike na deponiju, bez radnika Beograd (): 50e
  • Iznajmljivanje kombija sa vozacem Beograd (): 80e + gorivo po utrosku (duzina tajanja: 5 sati)
  • Selidbe cena ( )