facebook selidbe beograd

kombi-kombi.rs

Agencija za Kombi Selidbe Vršac

Selidbe Vršac:

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe u Vršcu pogledajte raznovrsni spisak usluga koje naša agencija za selidbe nudi i skrojite plan selidbe prema vašim potrebama i mogućnostima!


selidbe Vršac

O opštini Vršac: Vršac je, posle Beograda i Novog Sada, jedna od popularnijih lokacija za pocetak vašeg novog zivota a samim tim i selidbu!

Sve ovo iznad čini Vršac jednim od lepših lokacija za život u Srbiji, i nije ni čudo zašto se broj selidbi u Vršcu duplirao u poslednje dve godine.


Ukoliko Vam je potrebna usluga kombi Selidbe Vršac bez obzira da li je to lokalna selidba, medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, KOMBI-KOMBI.RS je agencija za Vas. Najbolje je da vašu selidbu to prepustite agenciji za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti proces selidbe i osloboditi se od uobičajenih stresnih situacija povezanih sa procesom selidbe.


Čak i ako Vam je potreban samo prevoz stvari ili prevoz robe, ne brinite takodje pokrivamo i ovaj segment. Ne trebate da čekate da trgovinski centri dostave robu na Vašu kućnu adresu posle nedelju ili mesec dana kontaktirajte nas i u roku od 2 sata vaš kupljeni nameštaj će biti dostavljen na Vašu adresu. Sve je jednostavnije ukoliko se oslonite na kombi-kombi.rs agenciju za prevoz i selidbe.Bez obzira da li Vam je u potrebna lokalna selidba (male selidbe ili velike selidbe), medjugradska selidba ili medjunarodna selidba, mi smo agencija za selidbe koja Vam je potrebna. Vašu selidbu je najbolje da odradi agencija za selidbe sa profesionalnim iskustvom jer tako možete pojednostaviti sam proces i osloboditi se od uobičajenih muka koje idu uz selidbu, a takodje ćete i uštedeti Vaš novac.Selidbe Vršac proces:


Prvi korak procesa: Kontaktirajte nas za selidbu Vršac! Bilo putem mail-a, kontakt forme ili poziva, i u najkraćem roku ćete dobiti profesionalnu analizu selidbenog pristupa koja odgovara Vašim potrebama, ne oklevajte procene cene selidbe je besplatna za Vas. Nakon toga je potrebno da rezervišite Vaš termin za selidbu.

Drugi korak procesa: Naši radnici dolaze na lokaciju sa koje se selite, demontiraju nameštaj, vrše zaštitu nameštaja i pakovanje stvari u kutije za selidbu. Možete se, naravno, i sami spakovati i zaštititi vaš nameštaj, ali iskustvo je pokazalo da je najbolje da to profesionalno odradi naša agencija za selidbe. Radnici za selidbu vrše utovar stvari u kombi za selidbe i polaze k Vašem novom domu.

Treći korak procesa: Radnici za selidbe vrše istovar stvari iz kombija za selidbe, prenose stvari u Vaš nov dom, raspakuju stvari iz kutija za selidbe, vrše montažu nameštaja i postavljaju stvari na svoje mesto! Ovako izgleda proces ukoliko unajmite naše profesionalce za selidbe.

Agencija za selidbe Vršac | KOMBI-KOMBI.RS

Naša agencija za selidbe "KOMBI-KOMBI.rs" ima dug staž u pružanju usluge selidbe ali i prevoza robe u Vršacu, i svoje ime je izgradila pružanjem vrhunskih usluga po ceni koju svako može da plati. Osnovana je na teritoriji Beograda, i za nju radi ekipa koja preko 10 godina radi selidbe i prevoz robe. Prepoznatljivi smo po efikasnosti rada, kvalitetu i jeftinim uslugama. Trudimo se da svaki posao obavimo profesionalno, bez obzira koliki on bio, odgovorno, pouzdano, i na vreme tako da svi budu zadovoljni.

Naša agencija za selidbe radi non stop, ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Obezbeđujemo potpunu uslugu selidbe na teritoriji Barajeva, ali isto tako i u ostalim gradovima Srbije.

Posedujemo sve materijale za pakovanje, kutije za selidbe, radnike za montažu i demontažu nameštaja, radnike za utovar i istovar, odvoz suvišnih stvari na deponiju itd.

Ovaj proces počinje besplatnom procenom cene selidbe, putem mobilnog telefona ili kontakt forme na samom websajt-u, da bi zatim stigli na Vašu adresu da pogledamo prostor iz kog i u koji se seli kako bi utvrdili tačan obim selidbe, i dali vam detaljnu procenu vremena trajanja i cene.

Cena Selidbe Vršac

Cena selidbe Vršac zavisi od više faktora:

 • Vremena trajanja selidbe
 • Da li se radi o lokalnoj selidbi u Vršac ili medjugradskoj selidbi
 • Da li se selite sa prizemlja ili sprata
 • Da li su ima potrebe za uslugom "montaža i demontaža nameštaja"
 • Da li zgrada poseduje lift i da li stvari mogu da udju u isti
 • Da li zgrada poseduje adekvatan parking / kakav je prilaz zgradi
 • Da li Vam je potrebna zaštita nameštaja
 • Da li vam je potrebna usluga pakovanja u kutije za selidbe
 • Da li Vam je potrebna usluga skladištenja
 • Koliko je radnika potrebno za Vašu selidbu

Usluge naše službe za selidbe na teritoriji Vršac

Naša služba za selidbe Vršac nudi sledeće usluge:

 • Lokalne, medjugradske i medjunarodne selidbe Vršac
 • Selidba ključ u ruke Vršac
 • Selidbe specijalnih tereta Vršac
 • Iznajmljivanje kombija Vršac
 • Montaža i demontaža nameštaja Vršac
 • Pakovanje i raspakivanje stvari Vršac
 • Odvoz nepotrebnog nameštaja na deponiju Vršac
 • Skladištenje stvari Vršac
 • Prevoz robe Vršac Beograd
 • Kartonske kutije za selidbu Vršac i materijali za selidbu

Pružamo usluge selidbi/transporta u i iz sledećih gradova:

Selidbe Beograd, Selidbe Vršac, Selidbe Vršac Niš, Selidbe Vršac Kragujevac, Selidbe Vršac Priština, Selidbe Vršac Subotica, Selidbe Vršac Zrenjanin, Selidbe Vršac Pančevo, Selidbe Vršac Čačak, Selidbe Vršac Kruševac, Selidbe Vršac Kraljevo, Selidbe Vršac Novi Pazar, Selidbe Vršac Smederevo, Selidbe Vršac Leskovac, Selidbe Vršac Užice, Selidbe Vršac Vranje, Selidbe Vršac Valjevo, Selidbe Vršac Šabac, Selidbe Vršac Sombor, Selidbe Vršac Požarevac, Selidbe Vršac Pirot, Selidbe Vršac Zaječar, Selidbe Vršac Kikinda, Selidbe Vršac Sremska Mitrovica, Selidbe Vršac Jagodina, Selidbe Vršac Vršac, Selidbe Vršac Bor, Selidbe Vršac Prokuplje, Selidbe Vršac Loznica, Selidbe Vršac Smederevska Palanka, Selidbe Vršac Velika Plana.

(Uz prethodni dogovor, možemo posetiti i mesta koja nisu navedena na spisku iznad)

Pozovite nas odmah selidbe Vršac kontakt

Ako želite da znate koja je cena selidbe kontaktirajte nas, radimo 00-24h. Procena cene selidbe putem telefona je potpuno besplatna.