facebook kombi prevoz namestaja svajcarska nemacka austrija srbija

kombi-kombi.rs

Specifikacije kombi vozila za prevoz stvari

iznajmljivanje/renta teretnog kombija
rentiranje kombija beograd

Informacije o usluzi prevoza kombi vozilom

 • Kategorija: Usluge
 • Tip usluge: Iznajmljivanje kombi vozila
 • Cena po kilogramu (<20kg): 6 Evra
 • Cena po kilogramu (>20kg < 50kg): 5.5 Evra
 • Cena po kilogramu (>50kg): 5 Evra

Dimenzije/Nosivost kombija

 • Dužina utovara: 4.3m
 • Širina utovara: 1.8m
 • Visina utovara: 1.9m
 • Maksimalna nosivost: 1100 kg

Cena prevoza nameštaja Švajcarska-Nemačka-Austrija-Srbija

Cena za prevoz nameštaja kombijem varira u zavisnosti od toga da li ćete sami demontirati vaš nameštaj ili to mi radimo za vas. Takodje, varira i u zavisnosti od toga da li se prevozi veća količina (u kilogramima) ili manja. Pogledajte tabelu ispod kako bi stvorili sliku o ceni a kontaktirajte nas kako bi vam dali tačnu cenu.

Težina Cena po kilogramu Ograničene dimenzije/kilometraža
1-20kg 6 evra na upit
20-50kg 5.5 evra na upit
50-100kg 5 evra na upit
100-500kg 4.5 evra na upit
500-1100kg 4 evra na upit
1100kg 3.5 evra ceo kombi

Pouzdan prevoz izmedju Austrije i Srbije

U potrazi ste za sigurnim i pouzdanim prevozom stvari teretnim kombijem između Austrije i Srbije? Nudimo vam uslugu transporta stvari na svim relacijama koje se protežu kroz gradove i opštine kao što su Budimpešta, Beč, Linz i sve druge. Zašto baš mi? Naša usluga prevoza stvari teretnim kombijem nudi brzu i efikasnu dostavu, uz najniže cene na tržištu. Kvalitetna i pouzdana usluga našeg tima garantuje bezbednost vaših stvari tokom transporta. Naše iskustvo i znanje garantuje da će vaše stvari stići na vreme i u najboljem stanju. Osim toga, imamo i različite opcije za prevoz nameštaja do Beograda, po početnoj ceni od samo 3.5 evra po kilogramu. U cenu su uključene sve opcije koje vam mogu zatrebati, kao što su demontaža i montaža nameštaja, kao i pakovanje i zaštita stvari. Ne verujte samo nama, pročitajte recenzije naših zadovoljnih klijenata koji su već iskoristili našu uslugu prevoza stvari. Takođe, pogledajte slike našeg teretnog kombija kako biste videli šta možete očekivati kada se radi o transportu vaših stvari. Želimo da naša usluga bude najbolji izbor za sve koji traže pouzdan i siguran prevoz stvari teretnim kombijem. Uvek smo spremni da pružimo najbolje usluge, kako bi vaša selidba bila što lakša i bezbednija.

Bez problema na granici

Unos stvari preko granice može biti veoma težak i stresan proces za mnoge ljude. Prvo, morate da se bavite svim vrstama carinskih i graničnih procedura, a to može potrajati dosta vremena i stvoriti mnogo poteškoća. Često se događa da ljudi sami pokušavaju da prenesu stvari preko granice, a da pri tome nisu dovoljno upoznati sa carinskim i graničnim procedurama. To može dovesti do problema, kao što su kašnjenja i dodatni troškovi zbog nepredviđenih taksi i carinskih dažbina. Kada unesete stvari u zemlju, morate biti spremni da se suočite sa mnogim pitanjima i inspekcijama. Moguće je da će se granični službenici zainteresovati za vaše stvari i da će vam postavljati pitanja o njihovoj vrednosti i svrsi. Osim toga, možete se suočiti sa problemima oko transporta i skladištenja vaših stvari, što može biti posebno teško ako nemate nikoga ko bi vam pomogao u ovom procesu. Uzimajući u obzir sve ove faktore, najbolje rešenje bi bilo angažovanje stručnjaka za prevoz stvari i selidbe, poput naše firme. Naša firma ima iskustvo i znanje da se brine o svim vašim potrebama u vezi sa prevozom stvari preko granice, što vam može uštedeti mnogo vremena, novca i stresa. Naši stručnjaci se bave svim carinskim i graničnim procedurama, što znači da ne morate da brinete o ničemu. Naše usluge prevoza stvari i selidbi su pouzdane i profesionalne, a mi se trudimo da pružimo najbolje iskustvo našim klijentima.

Nudimo uslugu demontaže nameštaja

Kada se radi o prevozu stvari i selidbama, važno je da se nameštaj pripremi na pravi način kako bi se izbegli eventualni problemi i oštećenja. Kao deo naše usluge prevoza stvari, savetujemo klijentima da demontiraju svoj nameštaj pre nego što ga prenesemo. Međutim, ako klijenti ne znaju kako da demontiraju svoj nameštaj, mi to možemo učiniti za njih. Naši profesionalni radnici su obučeni za sigurno i brzo demontiranje i pakovanje nameštaja, što omogućava lakši i bezbedniji transport. Pored toga, naša firma nudi i različite opcije za zaštitu nameštaja adekvatnim materijalima. Naši stručnjaci će pažljivo pakovati vaš nameštaj u zaštitni materijal kako bi se sprečila oštećenja tokom prevoza. Naši materijali su visokog kvaliteta i obezbeđuju sigurnost i zaštitu tokom prevoza. Napominjemo da je naša firma posvećena pružanju najboljih usluga prevoza stvari i selidbi, što uključuje i brigu o nameštaju i drugim vrednim stvarima klijenata. Bez obzira na to da li je reč o selidbi, prevozu robe ili drugoj vrsti transporta, mi smo tu da vam pružimo siguran, brz i pouzdan prevoz uz najbolje moguće usluge.

Zašto bismo mi trebali da budemo vaš izbor kada je u pitanju prevoz stvari iz Austrije

 • Profesionalizam - Naš tim čine profesionalni radnici koji su obučeni za siguran i brz prevoz stvari. Naš cilj je da pružimo najbolje usluge našim klijentima, stoga smo posvećeni pružanju najvišeg nivoa profesionalnosti u svim aspektima našeg poslovanja.
 • Iskustvo - Imamo dugogodišnje iskustvo u prevozu stvari i selidbama, što nam omogućava da se prilagodimo različitim situacijama i zahtevima klijenata. Naše iskustvo nam pomaže da budemo efikasniji u transportu stvari i da preveniramo eventualne probleme.
 • Kvalitet - Koristimo najbolju opremu i materijale za zaštitu vašeg nameštaja i drugih stvari koje se prevoze. Naši klijenti mogu biti sigurni da će njihove stvari biti sigurno transportovane i da će biti u istom stanju u kojem su bile pre transporta.
 • Fleksibilnost - Razumemo da svaki klijent ima specifične potrebe i zahteve kada se radi o prevozu stvari i selidbama. Stoga smo fleksibilni i spremni da prilagodimo naše usluge prema potrebama i zahtevima naših klijenata.
 • Konkurentne cene - Naše cene su konkurentne i transparentne. Ne postoje skriveni troškovi, tako da klijenti mogu biti sigurni da će dobiti najbolju cenu za naše usluge.

Ukratko, naša firma nudi profesionalne, iskusne, kvalitetne, fleksibilne i konkurentne usluge prevoza stvari i selidbi. Naš cilj je da u potpunosti zadovoljimo potrebe i zahteve naših klijenata i da im pružimo najbolju moguću uslugu.

Kontakt Forma

Kako kupiti polovan nameštaj na online marketplace-ovima u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, i organizovati prevoz do Srbije

Pronalaženje polovnog nameštaja po povoljnim cenama može biti izazov, pogotovo ako živite u Srbiji. Međutim, postoji jednostavan način da uštedite novac i dobijete kvalitetan nameštaj - kupovina na online marketplace-ovima u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj.
U ovom članku ćemo vam pokazati kako da pronađete najbolje ponude i kako organizovati prevoz do Srbije.

Procedura kupovine nameštaja u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj i dovoz u Srbiju po koracima

Korak 1: Pronađite online marketplace-ove Prvi korak je pronalaženje online marketplace-ova u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj. Najpopularniji su Facebook Marketplace, eBay i Craigslist. Na ovim sajtovima možete pronaći širok izbor polovnog nameštaja, po raznim cenama i kvalitetu.

Korak 2: Odaberite željeni nameštaj Kada pronađete željeni komad nameštaja, kontaktirajte prodavca i dogovorite se oko cene i dostave do vaše adrese u Srbiji. Međutim, ovaj proces može biti vrlo komplikovan i stresan. To je razlog zašto bi vam trebao posrednik koji će se pobrinuti za celokupni proces i učiniti ga brzim i efikasnim.

Korak 3: Koristite nase usluge posrednika Kako biste sebi olakšali proces kupovine, možete koristiti usluge posrednika kao što je [naziv vaše firme]. Ova usluga će vam pomoći da pronađete najbolju ponudu i organizujete transport do Srbije. Time ćete izbeći sve probleme vezane za carinjenje i prevoz, što će vam uštedeti mnogo vremena i stresa.

Korak 4: Kako funkcioniše nasa usluga posrednika Kada se odlučite za nase usluge posrednika, sledite ove korake:

 • Odaberite komad nameštaja koji želite da kupite i kontaktirajte prodavca
 • Kontaktirajte posrednika kako biste dogovorili uslove saradnje
 • Pošaljite nam informacije o komadu nameštaja i prodavcu
 • Posrednik će preuzeti plaćanje i organizovati transport do vaše adrese u Srbiji

Korak 5: Plaćanje Kada je reč o plaćanju, mi možemo da preuzmemo uplatu za kupljeni komad nameštaja i organizujemo transport do vaše adrese. Na taj način ćete izbeći potencijalne probleme sa različitim načinima plaćanja i ograničenjima prilikom slanja novca u inostranstvo.

Korak 6: Dostava Nakon što organizujemo transport, komad nameštaja će biti dostavljen na vašu adresu u Srbiji. U ovom koraku, mi se pobrinemo za sve carinske formalnosti i garanciju da će komad nameštaja biti bezbedno dostavljen na vašu adresu.

Korak 7: Uživajte u novom nameštaju Kada vaš nameštaj stigne na vašu adresu u Srbiji, sve što treba da uradite jeste da ga raspakujete i uživate u vasem komadu nameštaja. Zahvaljujući nasoj usluzi, ovaj proces će biti brz i efikasan, što će vam omogućiti da uštedite vreme, novac i energiju.

Zaključak Kupovina polovnog nameštaja na online marketplace-ovima u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, i organizovanje prevoza do Srbije, može biti jednostavan i efikasan proces uz našu pomoć. Na taj način ćete dobiti kvalitetan nameštaj po pristupačnoj ceni, izbeći sve probleme vezane za carinjenje i prevoz, i uštedeti vreme i novac. Kontaktirajte kombi-kombi.rs i saznajte kako da počnete da koristite ovu uslugu i uživate u novom komadu nameštaja.